Γιώργος Παπαγεωργίου: «Ήμουν στον τοκετό» – Τι είπε για την Δανάη Μιχαλάκη

Γονείς έγιναν για πρώτη φορά την Τρίτη (21/11) η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου, καθώς η ηθοποιός έφερε στην ζωή την κόρη τους. Σήμερα (23/11) στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη φιλοξενήθηκαν οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Παπαγεωργίου, μετά την γέννηση τoυ παιδιού του.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Παπαγεωργίου είπε: «Ευχαριστούμε πολύ! Ναι ήμουν στον τοκετό, αλλά είναι μία πολύ ιδιωτική στιγμή για εμάς, οπότε ό,τι σας είπαν ισχύει. Δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω να σας πω την αλήθεια. Είναι μία απερίγραπτη χαρά, το συναίσθημα είναι απερίγραπτο, αλλά αυτό μην σας πω κάτι παραπάνω σας παρακαλώ. Είμαστε και πολύ κουρασμένοι. Όλα πήγαν πολύ καλά».

Αφού η Δανάη Μιχαλάκη είχε αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της, ο Γιώργος Παπαγεωργίου είχε κάνει μία πολύ συγκινητική ανάρτηση στο intagram προφίλ του. O ηθοποιός είχε δημοσιεύσει μία φωτογραφία της Δανάης Μιχαλάκη, να ποζάρει στο ηλιοβασίλεμα και ανέφερε στη λεζάντα: «Η ευτυχία είναι αυτό που περιμένουμε να ‘ρθει. – Μανώλης Φάμελλος. (Ναι είναι αυτό που νομίζετε, ναι είμαι πολύ χαρούμενος, ναι όταν μαθαίνεις ότι θα γίνεις μπαμπάς η ζωή σου κάνει ένα κλικ προς την άνευ όρων καλοσύνη)».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ