Κρήτη: Η διαδρομή που ακολούθησε η 38χρονη μετά την επίθεση με καυστικό υγρό – Τι κατέγραψαν κάμερες

Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών αρχών βρίσκεται βιντεοληπτικό υλικό που έχει καταγράψει την 38χρονη, μετά την επίθεση με καυστικό υγρό που εξαπέλυσε στον 36χρονο εν διαστάσει σύζυγό της στην Κρήτη. Η γυναίκα παραμένει άφαντη μέχρι και αυτή την ώρα, παρά τις δηλώσεις που είχε κάνει σε ΜΜΕ ότι προτίθεται να παραδοθεί στις Αρχές, έπειτα από συνεννόηση με τον δικηγόρο της.

Οι αστυνομικές αρχές, που την αναζητούν για να την συλλάβουν, έχουν στη διάθεσή τους βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες κλειστών κυκλωμάτων ασφαλείας, ενώ αναζητούν κι άλλο υλικό προκειμένου να «χαρτογραφήσουν» την διαδρομή που ακολούθησε βγαίνοντας από το ξενοδοχείο όπου πραγματοποίησε την βάρβαρη επίθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του creta24.gr, σε βίντεο που έχει κατασχεθεί διακρίνεται η 38χρονη να βγαίνει από το ξενοδοχείο με γρήγορα βήματα. Στρίβει αριστερά, κινείται προς το λιμάνι και η τελευταία φορά που την «συλλαμβάνουν» κάμερες είναι κοντά σε μεγάλο ξενοδοχείο.

Πηγές που επικαλείται η ιστοσελίδα αναφέρουν ότι η κατηγορούμενη δεν κάνει χρήση του τηλεφώνου της, τουλάχιστον στο υλικό που έχει στην κατοχή της η Αστυνομία. «Φορούσε μια φούστα και ένα κοντομάνικο μπλουζάκι και από τον τρόπο που κινούνταν φαινόταν να θέλει να απομακρυνθεί γρήγορα από το σημείο» αναφέρουν αστυνομικές πηγές.

Όπως εκτιμούν, «ίσως κατευθύνθηκε προς το λιμάνι, που είναι το πιθανότερο ή να ανέβηκε το δρόμο με κατεύθυνση την πλατεία Ελευθερίας. Αναζητούμε κάμερες και σε άλλα σημεία».

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος της 38χρονης έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση ενώ έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, η Αστυνομία έχει ζητήσει άρση απορρήτου προκειμένου να μπορέσει να την εντοπίσει από το κινητό τηλέφωνό της. Οι αστυνομικοί περίμεναν πρώτα να εκδοθεί το ένταλμα σύλληψης προκειμένου να μπορέσουν να ζητήσουν την άρση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ