Αλέξης Κούγιας για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Βασανίστηκε» στην προανάκριση – «Μην αποκλείσετε την εκδοχή να μην κρατηθεί προσωρινά»

Προθεσμία για τις 16 Νοεμβρίου ζήτησε και έλαβε η Ρούλα Πισπιρίγκου από την ανακρίτρια προκειμένου να ενημερωθεί για την δικογραφία που έχει σχηματιστεί. Ο δικηγόρος της, Αλέξης Κούγιας, σε δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στα δικαστήρια, υποστήριξε εκ νέου ότι «έδειραν την Ρούλα Πισπιρίγκου κατά την προανάκριση».

Μάλιστα όπως ισχυρίστηκε ο γνωστός ποινικολόγος, έβαλαν την κατηγορούμενη να υπογράψει ένα χαρτί στο οποίο δηλώνει ότι δεν την έχουν χτυπήσει και τόνισε πως η πελάτισσά του «βασανίστηκε».

«Υπάρχει ένα γεγονός που δεν το έχω στα χέρια μου. Την έβαλαν να υπογράψει. Αυτό δεν το έχω ακούσει ποτέ και δεν το έχω στα χέρια μου, θα το διαπιστώσω όμως γιατί μου λένε υπάρχει έγγραφο. Την έβαλαν να υπογράψει ότι δεν εδάρη» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Αλέξης Κούγιας χαρακτήρισε «έκθεση ιδεών» το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη – Καλόγρηα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας ενώ σε άλλο σημείο τόνισε: «Μην αποκλείσετε την εκδοχή η κυρία κατηγορουμένη σε αυτή την υπόθεση να μην κρατηθεί προσωρινά».

Επιπλέον, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ζητηθεί και νέα προθεσμία για την απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Φωτογραφίζοντας» τον πρώην συνήγορο της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνα Παπαδόπουλο, ο Αλέξης Κούγιας είπε: «Έμαθα ότι και δικηγόρος της υπόθεσης αυτής θα είναι υποψήφιος στις εκλογές», προσθέτοντας πως είναι αδιανόητο να χρησιμοποιούν ορισμένοι τέτοιες ανθρώπινες τραγωδίες για να κάνουν πολιτική καριέρα.
Τέλος, ο Αλέξης Κούγιας έριξε τα “καρφιά” του σε γνωστή εκπομπή και συγκεκριμένο δημοσιογράφο λέγοντας: «Όπως μου μετέφεραν η αδελφή, η μητέρα, αλλά και η ίδια η κατηγορουμένη, στη ΓΑΔΑ την έδειραν και μάλιστα την έδειραν πολύ άγρια. Αλλά, ο δικηγόρος ο οποίος προσέλαβαν τότε, κατόπιν συμβουλής ρεπόρτερ, γιου πολύ γνωστού ρεπόρτερ, ο οποίος μάλιστα έπαιζε και τον ρόλο του προστάτη μέσω μιας τηλεοπτικής εκπομπής, και της είπε ‘αυτόν τον δικηγόρο πάρε κι εμείς θα σε προστατεύσουμε’ – το ίδιο έγινε και με άλλον δικηγόρο μετά, που είναι τακτικός θαμών αυτής της εκπομπής- της είπε να μην κάνει μήνυση, γιατί ‘θα πρέπει να έχουμε την αστυνομία με το μέρος μας- ‘κι εγώ είμαι έμπειρος ρεπόρτερ και ξέρω’… Κι έτσι αυτή η γυναίκα άβουλη, το ίδιο και ο τότε σύζυγός της, άβουλος κι αυτός, χωρίς να γνωρίζουν τα δικαιώματα τους, δεν υπέβαλαν μήνυση…».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ