Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κρήτη: Ο πατέρας της 38χρονης διαψεύδει τα περί απειλών και βίας – «Η κόρη μου λέει ψέματα»

Διαψεύδει τους ισχυρισμούς της κόρης του, ο πατέρας της 38χρονης που έριξε καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της, στην Κρήτη. Ο πατέρας της δράστιδος δηλώνει πως η κόρη του λέει ψέματα για να να δικαιολογήσει την πράξη της, ενώ υποστηρίζει πως ουδέποτε ο 36χρονος την έδειρε ή την απείλησε.

Τη στιγμή που η κόρη του αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές προκειμένου να συλληφθεί, ο πατέρας της 38χρονης τονίζει στο ΟΡΕΝ: «Δεν δικαιολογείται η πράξη της και σε καμία περίπτωση δεν παίρνω το μέρος της».

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο 36χρονος «δεν την είχε πειράξει, δεν την είχε δείρει, δεν την απειλούσε, δεν της είχε κάνει τίποτα. Η κόρη μου λέει ψέματα. Προσπαθεί να δικαιολογήσει τη βλακεία που έκανε».

«Δεν υπήρχε κανένας λόγος για να οδηγηθεί σε αυτή την πράξη. (Ο 36χρονος) ήθελε να χωρίσουν, δεν την ήθελε άλλο. Η Μ. διέπραξε ένα αδικαιολόγητο λάθος», υπογράμμισε τέλος ο πατέρας της 38χρονης.

Στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό μίλησε και η Αλεξάνδρα Σπανάκη, η δικηγόρος του 36χρονου, ο οποίος νοσηλεύεται στο Θριάσιο νοσοκομείο.

Η ίδια εξέφρασε τον προβληματισμό της για το γεγονός ότι η 38χρονη εμφανίζεται σε κανάλια, ενώ δεν έχει συλληφθεί ακόμα. «Με ιδιαίτερο θράσος εκτίθεται δημόσια, επικαλούμενη διάφορες αιτιάσεις που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και δεν έχει συλληφθεί ακόμα», είπε χαρακτηριστικά.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του πατέρας της δράστιδος, είπε πως γνωρίζει την θέση του και είναι προς τιμήν του. «Αυτά που σας είπε είναι αυτά που ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Αυτή είναι η αλήθεια», είπε η δικηγόρος.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ