Κρήτη: Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στην 38χρονη που έριξε καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της

Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στην 38χρονη που πέταξε  καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της στην Κρήτη άσκησε ο Εισαγγελέας Ηρακλείου.

Η δικογραφία έφτασε σήμερα στην Εισαγγελία και η 38χρονη διώκεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Εντός της ημέρας αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης της 38χρονης, που ακόμα δεν έχει εμφανιστεί στις Αρχές παρά την παρέλευση τα μεσάνυχτα του αυτόφωρου, σύμφωνα με την ΕΡΤ1.

Η 38χρονη είναι σε διαπραγματεύσεις με δικηγόρους και της Αθήνας και του Ηρακλείου για να παραδοθεί ενδεχομένως και σήμερα.

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας στο Αρκαλοχώρι αλλά και σε άλλα μέρη της Κρήτης. Το αυτόφωρο έληξε τα μεσάνυχτα της Κυριακής (23/10) και δεν έχει ακόμα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Σημειώνεται ότι ο 36χρονος που δέχτηκε επίθεση βρίσκεται στην εξειδικευμένη μονάδα εγκαυμάτων στο Θριάσιο με εγκαύματα δευτέρου βαθμού. Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για να το αν θα σωθεί το αριστερό του μάτι. Έχει εκτεταμένα βαριά εγκαύματα σε όλη την αριστερή πλευρά του σώματός του.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ