Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κρήτη: Άφαντη για τρίτη ημέρα η 38χρονη – Άρση απορρήτου έχει ζητήσει η ΕΛ.ΑΣ.

Άφαντη για τρίτη ημέρα παραμένει η 38χρονη που επιτέθηκε στον εν διαστάσει σύζυγό της με καυστικό υγρό στην Κρήτη. Το περιστατικό συνέβη σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου όπου η 38χρονη και ο 36χρονος είχαν δώσει ραντεβού.

Σε βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση ενώ έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, η Αστυνομία έχει ζητήσει άρση απορρήτου προκειμένου να μπορέσει να την εντοπίσει από το κινητό τηλέφωνό της. Οι αστυνομικοί περίμεναν πρώτα να εκδοθεί το ένταλμα σύλληψης προκειμένου να μπορέσουν να ζητήσουν την άρση.

Η 38χρονη αν και είχε ισχυριστεί σε δημοσιογράφους με τους οποίους συνομίλησε ότι θα παρουσιαζόταν στις Αρχές τη Δευτέρα έπειτα από συνεννόηση με τον δικηγόρο της εντούτοις δεν το έκανε καθώς «φοβάται για τη ζωή της», όπως έχει υποστηρίξει.

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό της 38χρονης

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψη της 38χρονης με τους αστυνομικούς να ερευνούν κάθε πιθανό σημείο που θα μπορούσε να έχει βρει καταφύγιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, έχουν ελεγχθεί αρκετά σπίτια συγγενών και φίλων στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Οι Αρχές πιστεύουν ότι δεν έχει φύγει από το νησί ενώ περιμένουν τα αποτελέσματα από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου καθώς φαίνεται πως αμέσως μετά την πράξη της έκανε κλήση σε κάποιον από το κινητό της, πιθανότατα για να πάει να την παραλάβει.

Έχει δοθεί επίσης σήμα για εκτεταμένους ελέγχους σε λιμάνια και αεροδρόμια ενώ έλεγχος έγινε και στο σπίτι της όπου σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, βρέθηκε η απόδειξη αγοράς του καυστικού υγρού μέσω διαδικτύου.

«Δεν της είχε κάνει τίποτα» – Την «άδειασε» ο πατέρας της

«Δεν της είχε κάνει τίποτα» υποστηρίζει ο πατέρας της.

Μιλώντας στο ΟΡΕΝ, o πατέρας της 38χρονης υποστηρίζει ότι η κόρη του λέει ψέματα για τις απειλές, τονίζοντας πως «δεν υπήρχε κανένας λόγος για να οδηγηθεί στην πράξη αυτή» ενώ δήλωσε ότι «ο 36χρονος ήθελε να χωρίσουν, δεν την ήθελε άλλο».

«Δεν δικαιολογείται η πράξη της και σε καμία περίπτωση δεν παίρνω το μέρος της», ανέφερε αρχικά ο πατέρας της γυναίκας ενώ παράλληλα, προέταξε πως ο 36χρονος «δεν την είχε πειράξει, δεν την είχε δείρει, δεν την απειλούσε, δεν της είχε κάνει τίποτα. Η κόρη μου λέει ψέματα. Προσπαθεί να δικαιολογήσει τη βλακεία που έκανε. Η Μ. διέπραξε ένα αδικαιολόγητο λάθος».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ