Κορυδαλλός: Ακόμη μία μεταφορά ηλικιωμένης από το γηροκομείο – κολαστήριο

Ακόμη μία ηλικιωμένη μεταφέρθηκε νωρίτερα το πρωί από το γηροκομείο – κολαστήριο στον Κορυδαλλό.

Γηροκομείο στον Κορυδαλλό: «Διψάω, διψάω» – Νέα καταγγελία στον Realfm 97,8 για άθλιες συνθήκες διαβίωσης

Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ έφτασε στον οίκο ευγηρίας, στην είσοδο του οποίου υπάρχουν και αρκετοί αστυνομικοί, και με φορείο παρέλαβαν την ηλικιωμένη, η οποία όπως φαίνεται στις φωτογραφίες αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα, καθώς φοράει μάσκα οξυγόνου για να την μεταφέρουν σε κάποιο νοσοκομείο.

Και τις προηγούμενες ημέρες γίνονταν μεταφορές ηλικιωμένων από το γηροκομείο, στο οποίο πλέον είναι θέμα χρόνου να μπει λουκέτο. H σφράγιση θα γίνει αφού μετακινηθούν και οι τελευταίοι τρόφιμοι που τέθηκαν σε καραντίνα λόγω κορονοϊού.

Κορυδαλλός: Θέμα χρόνου η σφράγιση του γηροκομείου – Ειδοποιούν τους συγγενείς να παραλάβουν τους ηλικιωμένους

Γηροκομείο στον Κορυδαλλό

Η οργή ξεχειλίζει με τις καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για άθλιες συνθήκες διαβίωσης και κακοποιητικές συμπεριφορές απέναντι στους ηλικιωμένους.

Κορυδαλλός: Εικόνες φρίκης με τους τραυματισμένους ηλικιωμένους στο γηροκομείο – «Τους χτυπούσε με γάντια του μποξ»

Σημειώνεται ότι όταν οι ελεγκτές της Περιφέρειας Αττικής πήγαν στον χώρο βρήκαν τους ηλικιωμένους παραμελημένους, λιποβαρείς, ακόμη και με ψώρα.

Μεταφορά ηλικιωμένης από το γηροκομείο στον Κορυδαλλό

Σημειώνεται ότι από την Περιφέρεια Αττικής έχει επιβληθεί πρόστιμο στο γηροκομείο ενώ από το 2020 είχε ανακαλέσει και την άδεια λειτουργίας του. Ωστόσο, είχε μεσολαβήσει απόφαση που Διοικητικού Εφετείου Πειραιά που έδινε αναστολή στην εκτέλεση των αποφάσεων για την σφράγιση του νοσοκομείου.

Αξίζει τέλος να αναφερθεί ότι η Εισαγγελία διέταξε την κατεπείγουσα έρευνα για να διαπιστωθούν οι συνθήκες θανάτου μιας ηλικιωμένης στο γηροκομείο αυτό, που σύμφωνα με το πιστοποιητικό θανάτου πέθανε από κορονοϊό, και είναι σε εξέλιξη έρευνα της Αστυνομίας με τις δικαστικές Αρχές για τυχόν κακουργηματικές πράξεις μέσα στην μονάδα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ