Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Υβριστικά συνθήματα έξω από το ιατρείο του δερματολόγου

Οργή επικρατεί στον Κολωνό μετά τις πέντε νέες συλλήψεις για τον βιασμό της 12χρονης και κάτοικοι της περιοχής έγραψαν το πρωί υβριστικά συνθήματα έξω από το ιατρείο του 65χρονου δερματολόγου.

Κολωνός: Ποιοι είναι οι πέντε παιδοβιαστές που συνελήφθησαν για την υπόθεση της 12χρονης

Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο γιατρός βίαζε την 12χρονη στο ιατρείο του. Οι αποκαλύψεις είναι ανατριχιαστικές. Το πρωί στον τοίχο και την πόρτα του ιατρείου του υπήρχε γραμμένη η λέξη “βιαστής”.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr από το υπουργείο Υγείας, ο γιατρός που συνελήφθη έκανε στο παρελθόν πρακτική άσκηση στο Νοσοκομείο «Ανδρέας Συγγρός». Πλέον δεν εργάζεται στο συγκεκριμένο νοσοκομείο.

Κολωνός: Αυτός είναι ο γνωστός γιατρός που συνελήφθη για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης

Σημειώνεται, ότι στις αξιολογήσεις πελατών για τον συγκεκριμένο δερματολόγο, μία γυναίκα είχε εκφράσει την ανησυχία της γράφοντας: «Επικίνδυνος τύπος! Μακριά από αυτόν, ειδικά αν είσαι γυναίκα».

Εκτός από τον γιατρό, συνελήφθησαν ακόμη δύο Έλληνες 44 και 49 ετών και δύο Πακιστανοί ηλικίας 50 και 23 ετών.

Οι παιδοβιαστές εντοπίστηκαν έπειτα από εκτεταμένη έρευνα στα κινητά τηλέφωνα, τα social media και τις εφαρμογές επικοινωνίας που χρησιμοποιούσε ο Ηλίας Μίχος. Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων έπειτα από εντάλματα σύλληψης του Εισαγγελέα που χειρίζεται την συγκλονιστική αυτή υπόθεση.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ALPHA:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ