Εκδήλωση προς τιμήν του Paul McCartney στο Carnegie Hall

“The Music Of Paul McCartney“, αυτός θα είναι ο τίτλος της ειδικής εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στο περίφημο Carnegie Hall της Νέας Υόρκης, στις 15 Μαρτίου 2023.
Του Ιωσήφ Αβράμογλου
Και βέβαια πρόκειται για μία συναυλία με την μουσική και τα τραγούδια, που έγραψε ο μεγάλος Βρετανός δημιουργός, ένας από τους σημαντικότερους τα τελευταία 100 χρόνια, τόσο ως βασικό ιδρυτικό μέλος των Beatles, όσο και στη συνέχεια της καριέρας του με το συγκρότημα του, τους Wings και τη σόλο πορεία του.
Τις μεγάλες επιτυχίες του Paul McCartney, μεταξύ άλλων θα ερμηνεύσουν στην εν λόγω εκδήλωση, οι εξής καλλιτέχνες: Natalie Merchant, Lyle Lovett, Graham Nash, Bruce Hornsby, Peter Asher, Nancy Wilson, Denny Laine, Christopher Cross, Allison Russell και άλλοι, που είτε έχουν ήδη ανακοινωθεί, είτε πρόκειται να ανακοινωθούν, καθώς πλησιάζει η ημερομηνία της εκδήλωσης. Μουσικός διευθυντής θα είναι ο Steve Jordan.
Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα αν ο ίδιος ο Paul McCartney θα παρευρεθεί στην συναυλία ή αν θα παίξει ή αν θα συμμετάσχει μέσω τηλεσύνδεσης.

(Κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ, για τρεις ώρες, από τις 10 μ.μ. μέχρι την 1 π.μ., ο Ιωσήφ Αβράμογλου παρουσιάζει από τον Real FM στους 97.8, την εκπομπή ” ‘Round Midnight, όπως έλεγε και η Ella Fitzgerald”, με πολλή και καλή μουσική). Twitter:@IosifAvramoglou Facebook.com/avramoglou Instagram:mus1cguru

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ