Κολωνός: Ποιοι είναι οι πέντε παιδοβιαστές που συνελήφθησαν για την υπόθεση της 12χρονης

Χειροπέδες σε ακόμη πέντε παιδοβιαστές έβαλαν οι αστυνομικοί που χειρίζονται την φρικτή υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης, στον Κολωνό. Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ένας γιατρός δερματολόγος-αφροδισιολόγος, όπως έχει ήδη μεταδώσει το enikos.gr, ο οποίος φέρεται να βίαζε το άτυχο κοριτσάκι στο ιατρείο που διατηρεί στου Γκύζη.

Κολωνός: Αυτός είναι ο γνωστός γιατρός που συνελήφθη για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης

Οι συλλήψεις των πέντε δραστών έγιναν κατά τη διάρκεια αιφνιδιαστικών επιχειρήσεων σε περιοχές της Αττικής, όπως στα Σπάτα, τον Πειραιά και τον Κολωνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 49χρονος Έλληνας είναι οδηγός φορτηγών και φέρεται να γνώρισε την 12χρονη μέσω της εφαρμογής blindchat όπου ο Ηλίας Μίχος είχε δημιουργήσει προφίλ της ανήλικης για να της κλείνει τα ραντεβού της φρίκης.

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Πέντε νέες συλλήψεις

Με τον ίδιο τρόπο φέρεται να γνώρισε την ανήλικη και ο άλλος Έλληνας, ένας 44χρονος ιδιωτικός υπάλληλος, ο οποίος είναι πατέρας δύο παιδιών.

Οι δύο αλλοδαποί, ηλικίας 23 και 50 ετών, είναι πακιστανικής καταγωγής. Πληροφορίες αναφέρουν ότι εργάζονται σε κατάστημα με είδη τηλεφωνίας, το οποίο βρίσκεται κοντά στο μαγαζί του Ηλία Μίχου, στην περιοχή του Κολωνού.

Όπως ανακοίνωσε ήδη η ΕΛ.ΑΣ., οι συλληφθέντες είχαν βιάσει την 12χρονη περισσότερες από μία φορές, έναντι αμοιβής.

Οι πέντε νέοι παιδοβιαστές εντοπίστηκαν σύμφωνα με πληροφορίες, έπειτα από εκτεταμένη έρευνα στα κινητά τηλέφωνα, τα social media και τις εφαρμογές επικοινωνίας που χρησιμοποιούσε ο Μίχος.

Ποιος είναι ο γιατρός που συνελήφθη

Ο 65χρονος Έλληνας είναι γιατρός, δερματολόγος-αφροδισιολόγος και διατηρεί ιατρείο στου Γκύζη. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr από το υπουργείο Υγείας, ο γιατρός που συνελήφθη έκανε στο παρελθόν πρακτική άσκηση στο Νοσοκομείο «Ανδρέας Συγγρός». Πλέον δεν εργάζεται στο συγκεκριμένο νοσοκομείο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως γνώρισε το κοριτσάκι στην ίδια γειτονιά του Κολωνού, όπου βρίσκεται το μαγαζί του Ηλία Μίχου, ο οποίος έχει ήδη προφυλακιστεί για τον βιασμό και την μαστροπεία της ανήλικης.

Ο 65χρονος είναι πατέρας δύο παιδιών. Βίαζε την 12χρονη στο ιατρείο του, όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες.

Ο γιατρός που συνελήφθη για την υπόθεση βιασμού στον Κολωνό

Γιατρός-Κολωνός

 

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις συλλήψεις

Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής,  συνελήφθησαν, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, δυνάμει ενταλμάτων, βραδινές ώρες εχθές (14-2-2023), από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, τρεις ημεδαποί, 65, 49 και 44 ετών και δύο αλλοδαποί, 50 και 23 ετών κατηγορούμενοι για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι  αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ