Κολωνός: Αυτός είναι ο γνωστός γιατρός που συνελήφθη για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης

Σε πέντε νέες συλλήψεις προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, μεταξύ αυτών και ένας γιατρός.

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Πέντε νέες συλλήψεις

Οι παιδοβιαστές εντοπίστηκαν σύμφωνα με πληροφορίες, έπειτα από εκτεταμένη έρευνα στα κινητά τηλέφωνα, τα social media και τις εφαρμογές επικοινωνίας που χρησιμοποιούσε ο Ηλίας Μίχος. Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων έπειτα από εντάλματα σύλληψης του Εισαγγελέα που χειρίζεται την συγκλονιστική αυτή υπόθεση.

Πρόκειται για δύο υπηκόους Πακιστάν, 50 και 23 ετών, και τρεις Έλληνες 65, 44 και 49 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν στον Κολωνό, τον Πειραιά και τα Σπάτα.

Κολωνός: «Πιστεύουν την 12χρονη α λα καρτ» – Τι είπε ο Λύτρας για την μητέρα της ανήλικης και την απεργία πείνας

Ο 65χρονος Έλληνας είναι γιατρός – δερματολόγος και διατηρεί ιατρείο στου Γκύζη. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr από το υπουργείο Υγείας, ο γιατρός που συνελήφθη έκανε στο παρελθόν πρακτική άσκηση στο Νοσοκομείο «Ανδρέας Συγγρός». Πλέον δεν εργάζεται στο συγκεκριμένο νοσοκομείο.

Γιατρός-Κολωνός

Κολωνός: Η 12χρονη συναντήθηκε με τη μητέρα της – Αναγνώρισε επιπλέον 5 πρόσωπα

Βίαζε την 12χρονη στο ιατρείο του

Όπως μετέδωσε το Mega, ο 65χρονος δερματολόγος – αφροδισιολόγος βίαζε την 12χρονη στο ιατρείο του.

Σημειώνεται, ότι στις αξιολογήσεις πελατών για τον συγκεκριμένο δερματολόγο, μία γυναίκα είχε εκφράσει την ανησυχία της γράφοντας: «Επικίνδυνος τύπος! Μακριά από αυτόν, ειδικά αν είσαι γυναίκα».

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής,  συνελήφθησαν, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, δυνάμει ενταλμάτων, βραδινές ώρες εχθές (14-2-2023), από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, τρεις ημεδαποί, 65, 49 και 44 ετών και δύο αλλοδαποί, 50 και 23 ετών κατηγορούμενοι για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι  αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ