Κολωνός: «Η κόρη μου έχει τύψεις και νιώθει ενοχές» – Όσα είπε η μητέρα της 12χρονης μέσα από την φυλακή – ΒΙΝΤΕΟ

Η μητέρα της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας στον Κολωνό, μίλησε για πρώτη φορά για την υπόθεση. Υπενθυμίζεται ότι σήμερα οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν σε τέσσερις νέες συλλήψεις για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας.

Κολωνός: Τέσσερις νέες συλλήψεις για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης

Μιλώντας στην εκπομπή «Αρένα» του ΑΝΤ1, η μητέρα της 12χρονης, η οποία παραμένει προφυλακισμένη,  ανέφερε πως η κόρη της έχει τύψεις και νιώθει ενοχές, επειδή έχει μπει η μαμά της στην φυλακή. «Το πρώτο πράγμα που μου λέει και μου το λέει συνέχεια είναι “Μαμά έχω τύψεις. Έχω τύψεις που είσαι εκεί. Εγώ φταίω. Εγώ φταίω που δεν σου μίλησα”. Νιώθει ενοχές το παιδί και προσπαθώ αυτό να της το βγάλω σιγά σιγά γιατί έχει όλο το βάρος αυτών που έχει περάσει» είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια αποκάλυψε: «Έχω πληροφορία από μία γυναίκα, δεν θέλω να πω όνομα, ότι συγκεκριμένη γυναίκα που δούλευε σε οίκο ανοχής, έχει δει τον Μίχο με το παιδί μου, 2-3 φορές. Και επίσης, επειδή δούλευε και εκείνη εκεί πέρα, στον συγκεκριμένο οίκο ανοχής προστασία πουλούσε κάποιος αστυνομικός».

Κολωνός: Νέα κατάθεση έδωσε η 12χρονη – Τι είπε για τέσσερις άνδρες και τον παιδόφιλο στην Ομόνοια

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Ο παιδόφιλος της Ομόνοιας και ένας 82χρονος μεταξύ των τεσσάρων συλληφθέντων

Ένας 82χρονος Έλληνας και ο παιδόφιλος που είχε επιχειρήσει να παγιδεύσει μία 14χρονη πριν από μερικές ημέρες στην Ομόνοια, είναι μεταξύ των τεσσάρων νέων συλληφθέντων για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό.

Οι τέσσερις συλλήψεις έγιναν σήμερα το μεσημέρι (Πέμπτη, 22/6) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, με βάση σχετικά εντάλματα.

Κατάθεση – φωτιά για τον 63χρονο παιδόφιλο – Τα νέα στοιχεία που έδωσε στις Aρχές η 12χρονη από τον Κολωνό

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσά τους είναι ο 63χρονος παιδόφιλος που είχε κλείσει ραντεβού με 14χρονη στην Ομόνοια και τον οποίο αναγνώρισε η 12χρονη πριν από μερικές ημέρες, ένας 82χρονος Έλληνας, ο οποίος φέρεται να είναι γνωστός του παιδόφιλου, αλλά και δύο Πακιστανοί, ηλικίας 43 και 46 ετών.

Οι τέσσερις συλληφθέντες κατηγορούνται για γενετήσια πράξη έναντι αμοιβής με ανήλικη, που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τους τέσσερις παιδοβιαστές είχε αναγνωρίσει η 12χρονη, στην τελευταία κατάθεση που είχε δώσει στις αρχές, τις τελευταίες ημέρες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ