Κολωνός: Τέσσερις νέες συλλήψεις για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης

Σε τέσσερις νέες συλλήψεις προχώρησαν πριν από λίγο οι αστυνομικές αρχές, για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό.

Κολωνός: Νέα κατάθεση έδωσε η 12χρονη – Τι είπε για τέσσερις άνδρες και τον παιδόφιλο στην Ομόνοια

Οι τέσσερις άνδρες συνελήφθησαν σήμερα το μεσημέρι (Πέμπτη, 22/6) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, με βάση σχετικά εντάλματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι ο 63χρονος παιδόφιλος που είχε κλείσει ραντεβού με 14χρονη στην Ομόνοια, ένας ηλικιωμένος και γνωστός του 63χρονου, καθώς και δύο Πακιστανοί.

Κατάθεση – φωτιά για τον 63χρονο παιδόφιλο – Τα νέα στοιχεία που έδωσε στις Aρχές η 12χρονη από τον Κολωνό

Η νέα κατάθεση της 12χρονης

Είχε προηγηθεί και μία νέα κατάθεση στις αρχές -η έβδομη στη σειρά- του 12χρονου κοριτσιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1 την Τρίτη, η 12χρονη περιέγραψε στην κατάθεσή της ακόμη τέσσερις άνδρες που, όπως είπε, είχαν συναντηθεί μαζί της και την είχαν κακοποιήσει σεξουαλικά.

Κολωνός: «Η 12χρονη αναγνώρισε τον παιδόφιλο που συνελήφθη στην Ομόνοια» – Αποκάλυψη-σοκ από τον Απόστολο Λύτρα

Επίσης φέρεται να αναγνώρισε και επίσημα τον 63χρονο άνδρα, ο οποίος κατηγορείται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά μια 14χρονη με την οποία έκλεισε και ραντεβού στην Ομόνοια.

Σημειώνεται ότι ύστερα από την πολύωρη κατάθεσή της, η 12χρονη κατάφερε να δει και την προφυλακισμένη μητέρα της, σε χώρο των φυλακών Κορυδαλλού.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ