Κατάθεση – φωτιά για τον 63χρονο παιδόφιλο – Τα νέα στοιχεία που έδωσε στις Aρχές η 12χρονη από τον Κολωνό

Στοιχεία για τον 63χρονο παιδόφιλο που συνελήφθη την περασμένη Κυριακή στην Ομόνοια για παρενόχληση 14χρονης έχει ήδη δώσει στην Αστυνομία η 12χρονη από τον Κολωνό. Με λεπτομέρειες για τον τρόπο που την προσέγγισε, η ανήλικη, από τη Μεγάλη Δευτέρα 10 Απριλίου, έχει δώσει κατάθεση-φωτιά για τον παιδόφιλο.

Ομόνοια: «Η ανήλικη με κάλεσε πρώτη και με παγίδευσε», υποστηρίζει ο 63χρονος παιδόφιλος

Πλέον, οι δικηγόροι της οικογένειας της 12χρονης έχουν στείλει αίτημα προς τις δικαστικές Αρχές ώστε η ανήλικη να δώσει μια νέα κατάθεση, καθώς, όταν είδε στην τηλεόραση το πρόσωπο του 63χρονου παιδόφιλου, έβαλε τις φωνές και τα κλάματα, λέγοντας πως και αυτός είναι ένας από τους βιαστές της. Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν το παιδί έμαθε πως ο 63χρονος αφέθηκε ελεύθερος, με ορισμό τακτικής δικάσιμου, εξοργίστηκε και έβαλε τα κλάματα φωνάζοντας: «Αφησαν αυτόν ελεύθερο και έχουν ακόμα τη μάνα μου στη φυλακή». Στην έκτη κατά σειρά κατάθεση που είχε δώσει στην παιδοψυχολόγο του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής είχε περιγράψει έναν άνδρα από την Καλλιθέα, ο οποίος την προσέγγισε, αφού πρώτα είχε έρθει σε συνεννόηση με τον Ηλία Μίχο και μάλιστα διά ζώσης, χωρίς να χρησιμοποιηθούν διαδικτυακές εφαρμογές επικοινωνίας.

Παιδόφιλος στην Ομόνοια: «Νόμιζε ότι είχε επικοινωνήσει με ενήλικη» – Τι λέει στο enikos.gr ο δικηγόρος του

Το παιδί, στην κατάθεσή του, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ήρθε ένας μεγάλος από την Καλλιθέα, που είχε και μηχανή, μετά από συνεννόηση με τον Μίχο. Βρεθήκαμε πάνω από μία φορά. Μετά μου είπε πως θα μου έστελνε και άλλον έναν μεγάλο σε ηλικία». Πλέον, έπειτα από το αίτημα των δικηγόρων της οικογένειας, το παιδί μπορεί να κληθεί εκ νέου ώστε να αναγνωρίσει σε επίσημη πλέον φωτογραφία τον 63χρονο. Σε περίπτωση αναγνώρισης, θα εκδοθεί σε βάρος του παιδόφιλου ένταλμα σύλληψης.

Ο ίδιος ο 63χρονος υποστηρίζει πως ουδεμία εμπλοκή έχει με την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό και ποτέ δεν έχει συναντήσει τον κατηγορούμενο ως μαστροπό του παιδιού, Ηλ. Μίχο, τον οποίο μάλιστα λέει πως δεν γνωρίζει. Να σημειωθεί ότι ο παιδόφιλος, όσον αφορά την παρενόχληση της 14χρονης, που εντέλει στάθηκε η αφορμή να βρεθεί με χειροπέδες στα χέρια, ήταν προκλητικός, υποστηρίζοντας πως το ίδιο το παιδί ήταν αυτό που του έστειλε πρώτο μήνυμα και ότι ο ίδιος κατάλαβε πως είναι ανήλικο και συναντήθηκε με τους γονείς του στην Ομόνοια προκειμένου να λυθεί η παρεξήγηση.

Παιδόφιλος στην Ομόνοια: «Έβαζε αγγελίες για να κάνει έρωτα με κοπέλες – Ζητάμε χίλια συγγνώμη» λέει ο αδελφός του

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Οι δυσκολίες στην έρευνα

Στην περίπτωση, πάντως, που ευσταθούν τα όσα λέει η 12χρονη από τον Κολωνό, αποδεικνύεται πως, εκτός από τους παιδόφιλους που συναντήθηκαν μαζί της, διαβάζοντας τις αγγελίες που είχε βάλει στο διαδίκτυο ο Μίχος, λειτουργούσε και ένα παράλληλο, κρυφό κύκλωμα παιδεραστών, το οποίο διακινούσε πληροφορίες από στόμα σε στόμα. Σε αυτή την περίπτωση, οι ερευνητές της Αστυνομίας και της Δικαιοσύνης αντιμετωπίζουν τεράστιες δυσκολίες όσον αφορά τον εντοπισμό αυτών των προσώπων, καθώς δεν έχουν αφήσει πίσω τους το παραμικρό ίχνος, ενώ παράλληλα το παιδί δεν είναι σε θέση να δώσει επιπλέον πληροφορίες για την ταυτότητά τους.

Η αποκάλυψη για τη δραστηριότητα του 63χρονου ξεκίνησε από μια μαθήτρια 14 ετών, η οποία έλαβε στο προφίλ της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία του 63χρονου σε άσεμνη στάση και ένα αισχρό μήνυμα από τον ίδιο. Μια φίλη του κοριτσιού, πιστεύοντας πως είναι κάποιος συμμαθητής τους, πήρε τηλέφωνο στο κινητό που έβλεπε στο μήνυμα ώστε να κάνει παρατηρήσεις και έτσι ο παιδόφιλος έγινε κάτοχος του αριθμού της 14χρονης.

Η επόμενη κίνησή του ήταν να πάρει τηλέφωνο το παιδί, μιλώντας του αισχρά και ζητώντας του να βρεθούν από κοντά. Η ανήλικη, φυσικά, το είπε στους γονείς της, με αποτέλεσμα εκείνοι να του κλείσουν ραντεβού στην Ομόνοια, με τον 63χρονο να πιστεύει πως θα συναντούσε τη 14χρονη. Ολα έγιναν σε συνεργασία με την Αστυνομία, που συνέλαβε τον παιδόφιλο παραπέμποντάς τον στον εισαγγελέα, ο οποίος όρισε τακτική δικάσιμο και τον άφησε ελεύθερο με περιοριστικούς όρους. Σημειώνεται πως ο ίδιος άνθρωπος είχε καταδικαστεί για βιασμό το 1998.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ