Παιδόφιλος στην Ομόνοια: «Έβαζε αγγελίες για να κάνει έρωτα με κοπέλες – Ζητάμε χίλια συγγνώμη» λέει ο αδελφός του

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η οικογένεια του 63χρονου παιδόφιλου, ο οποίος είχε συλληφθεί στην Ομόνοια για προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Ο αδελφός του ζήτησε συγγνώμη από τις οικογένειες των κοριτσιών που έπεσαν θύματα των αρρωστημένων ορέξεών του.

Κιάτο: Συνελήφθη ξανά ο 63χρονος παιδόφιλος

Υπενθυμίζεται ότι ο 63χρονος συνελήφθη ξανά, καθώς σε έρευνα αστυνομικών στο σπίτι που μένει στο Κιάτο εντοπίστηκαν ναρκωτικά χάπια. Σήμερα, αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον εισαγγελέα.

Συγκλονισμένος από τις αποκαλύψεις, ο αδελφός του 63χρονου λέει πως κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί μία τέτοια εξέλιξη. «Δεν το ήξερα, δεν το ήξερε κανείς, ούτε η μάνα μου, ούτε η αδερφή μου, ούτε εγώ. Πέσαμε από τα σύννεφα. Δεν φανταζόμασταν τέτοιο πράγμα» δήλωσε ο αδερφός του στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Ομόνοια: Και εκτός Αθηνών η δράση του 63χρονου παιδόφιλου

Όπως υποστηρίζει, κανείς δεν είχε παραπονεθεί για την συμπεριφορά του αδελφού του, ο οποίος από τη στιγμή που βγήκε σε σύνταξη από το Δημόσιο πριν από τέσσερα χρόνια, διέμενε στο Κιάτο.

Αποκάλυψε, πάντως, πως ο 63χρονος «μια φορά τον μήνα πήγαινε στην Αθήνα και το μεσημέρι ερχόταν. Έφτιαχνε τα μαλλιά του μας έλεγε, έφευγε το πρωί, ερχόταν μεσημέρι και δεν αργούσε ποτέ». «Έπαθα σοκ, δεν ξέραμε τίποτα, είμαστε στεναχωρημένοι, η μάνα μου έκλαιγε χθες» πρόσθεσε ο αδελφός του 63χρονου.

Οργή για τον παιδόφιλο στην Ομόνοια: Μοίραζε τηλέφωνα έξω από σχολεία – Τι λέει γείτονάς του στο enikos.gr

«Αν έγιναν όλα αυτά ζητάμε συγγνώμη, χίλια συγγνώμη εκ μέρους εμού, της αδελφής και της μάνας μου», είπε στη συνέχεια και συμπλήρωσε: «αν τον βάλουν φυλακή θα μας κλείσει το σπίτι».

«Έβαζε αγγελίες για να κάνει έρωτα με κοπέλες – Δεν πήγε ούτε μία ημέρα φυλακή»

Σε άλλες δηλώσεις του στην εκπομπή, ο αδελφός του 63χρονου ισχυρίστηκε ότι είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για απόπειρα βιασμού αλλά δεν μπήκε ποτέ στη φυλακή. «Δεν έχει μπει στην φυλακή ούτε μία ημέρα. Είχε κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού αλλά δεν καταδικάστηκε και δεν πήγε φυλακή ούτε μία ημέρα», είπε.

Περιγράφοντας τον χαρακτήρα του αδελφού του, τόνισε: «Ήταν κλειστός και απότομος και ντροπαλός σαν άνθρωπος». «Ξέραμε μόνο ότι έβαζε αγγελίες για να κάνει έρωτα με κοπέλες, παλιά όχι τώρα. Ούτε κάποιος από την γειτονιά μας είχε αναφέρει κάτι», πρόσθεσε.

Αναφορικά με το ότι τον αναγνώρισε η 12χρονη από τον Κολωνό, σχολίασε: «Μπορεί να έγινε, αλλά δεν μπορούμε να το φανταστούμε ότι έκανε τέτοιο πράγμα. Δεν πάει στο μυαλό μας ότι αυτός ο άνθρωπος έκανε κάτι σε μικρή κοπέλα, αυτό είναι ασύλληπτο… 63 ετών με 12χρονη κοπέλα…».

Δείτε το βίντεο:

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ