Οργή για τον παιδόφιλο στην Ομόνοια: Μοίραζε τηλέφωνα έξω από σχολεία – Τι λέει γείτονάς του στο enikos.gr

Σοκ προκαλεί η υπόθεση του παιδόφιλου στην Ομόνοια, ο οποίος κατηγορείται πως προσέγγιζε παιδιά για να τα αποπλανήσει, με την 12χρονη στον Κολωνό να τον αναγνωρίζει ως έναν από τους βιαστές της

Ομόνοια – Πατέρας 14χρονης για τον 63χρονο: Στο τέλος τον έσωσα γιατί είχε μαζευτεί κόσμος

Του Μίλτου Σακελλάρη

Γείτονάς του, υπό τον όρο να διατηρήσει την ανωνυμία του, μίλησε στο enikos.gr και επεσήμανε ότι «γνωρίζαμε για τη δράση του. Μοίραζε τηλέφωνα στα παιδιά έξω από σχολεία. Τον διώξαμε από εδώ. Ήταν γνωστή η δράση του».

Ομόνοια: «Ο 63χρονος πετούσε χαρτάκια ερωτικού περιεχομένου έξω από δημοτικό» – «Δεν πάει άλλο» λέει ο πατέρας της 14χρονης

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Απόστολος Λύτρας στο STAR, η 12χρονη από τον Κολωνό τον αναγνώρισε ως έναν από τους βιαστές της.

Πληροφορίες του enikos.gr αναφέρουν πως έχει δοθεί εντολή να σχηματιστεί δικογραφία, μετά τα όσα ανέφερε ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης.

Κολωνός: «Η 12χρονη αναγνώρισε τον παιδόφιλο που συνελήφθη στην Ομόνοια» – Αποκάλυψη-σοκ από τον Απόστολο Λύτρα

«Η 12χρονη δεν έχει δώσει το όνομά του. Στην 6η κατάθεσή της η 12χρονη, έχει αναφερθεί σε ακόμη τρία άτομα, τα οποία έχει «φωτογραφίσει» και είναι Έλληνες. Επίσης έχει αναφερθεί σε ένα περιστατικό με έναν αστυνομικό. Τώρα πάω στο συγκεκριμένο, έχει αναφέρει κάποια στοιχεία για κάποια άλλα άτομα εκ των οποίων τον αναγνώρισε. Έχει αναφέρει τον συγκεκριμένο. Έχει κάνει περιγραφή» δήλωσε ο κ. Λύτρας.

«Το πιο περίεργο, είναι πως τώρα που είδε την φωτογραφία, τον αναγνώρισε» τόνισε ο δικηγόρος.

Δημοσιογράφος της εκπομπής επικοινώνησε με την θεία της 12χρονης, η οποία είπε πως με τον συγκεκριμένο άνδρα η 12χρονη είχε προφορική επικοινωνία και δεν είχαν ανταλλάξει μηνύματα.

«Την έστειλε ο βασικός κατηγορούμενος στον συγκεκριμένο άνθρωπο και μάλιστα ενώ έκανε το ραντεβού με τον άνθρωπο που βλέπουμε στα πλάνα, εκείνος την έστειλε και σε έναν άλλον παππού» περιέγραψε.

Σημειώνεται ότι όπως έγραφε από χθες το enikos.gr, ο 63χρονος, που συνελήφθη για προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, είχε καλέσει στο κινητό τηλέφωνο 14χρονης, λέγοντας της ότι θέλει να προβεί σε γενετήσιες πράξεις μαζί της. Αργότερα την ίδια ημέρα, έστειλε μήνυμα στο κορίτσι που περιλάμβανε φωτογραφία με άσεμνο περιεχόμενο. Πληροφορίες αναφέρουν πως στα χυδαία μηνύματα που είχε στείλει στην ανήλικη, της έγραφε πως θέλει να την συναντήσει σε ξενοδοχείο στην Ομόνοια.

Όταν το παιδί έδειξε τα μηνύματα στην μητέρα του, εκείνη επικοινώνησε με τον 63χρονο και του ζήτησε τον λόγο, ρωτώντας τον γιατί επικοινωνεί με το παιδί της. Εκείνος ισχυρίστηκε πως δεν γνώριζε ότι η κόρη της ήταν ανήλικη. Σημειώνεται ότι παραμένει άγνωστο πώς ο 63χρονος είχε στη διάθεσή του τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου του παιδιού.

Το σχέδιο για να παγιδεύσουν τον παιδόφιλο στην Ομόνοια

Η μητέρα της ανήλικης σκέφτηκε τότε πώς θα τον παγιδεύσει. Προέτρεψε την κόρη της να στείλει εκείνη μήνυμα στον 63χρονο. Σε αυτό το SMS, το κορίτσι τού έγραφε πως δεν ήταν η μητέρα της η γυναίκα με την οποία νωρίτερα συνομιλούσε, ενώ του ζητούσε να συναντηθούν στην Ομόνοια.

Έτσι, κανονίστηκε ραντεβού με τον κατηγορούμενο το μεσημέρι του Σαββάτου στην περιοχή της Ομόνοιας, ενώ η οικογένειά της είχε ήδη ενημερώσει το Κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Τον 63χρονο περίμεναν στο σημείο τόσο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, που τον συνέλαβαν, όσο και ο πατέρας της ανήλικης. Ο πατέρας μάλιστα τράβηξε βίντεο τον 63χρονο παιδόφιλο, θέλοντας να δείξει πόσο επικίνδυνος είναι.

Όπως υποστηρίζει ο πατέρας στην ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο 63χρονος είχε πει στην ανήλικη ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που προέβαινε σε παρόμοια πράξη. Σύμφωνα με τον ίδιο, ισχυριζόταν ότι το έχει κάνει εκατοντάδες φορές και έλεγε στα κορίτσια πως μπορούσε να τους δώσει και χρήματα. Ο ίδιος φέρεται να διαμένει στην περιοχή του Κολωνού.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ