Ομόνοια – Πατέρας 14χρονης για τον 63χρονο: Στο τέλος τον έσωσα γιατί είχε μαζευτεί κόσμος

Για την υπόθεση με τον 63χρονο που έστελνε άσεμνες φωτογραφίες και μηνύματα στην ανήλικη κόρη του στην Ομόνοια μίλησε ο πατέρας της 14χρονης.

Ομόνοια: «Ο 63χρονος πετούσε χαρτάκια ερωτικού περιεχομένου έξω από δημοτικό» – «Δεν πάει άλλο» λέει ο πατέρας της 14χρονης

Όπως είπε ο πατέρας της ανήλικης την ημέρα που συνελήφθη ο 63χρονος χρειάστηκε να τον σώσει για μην τον λιντσάρει ο κόσμος. «Στο τέλος τoν έσωσα γιατί είχε μαζευτεί πολύς κόσμος. Είμαι λίγο μεγαλόσωμος και όταν με είδαν να κρατάω έναν 63χρονο κάτω με ρώτησε ο κόσμος τι έχει γίνει και ενδιαφέρθηκε ο κόσμος», ανέφερε στο Mega ο πατέρας του κοριτσιού.

Εξήγησε ότι η γυναίκα του ήταν εκείνη που πήρε τον 63χρονο τηλέφωνο και έκλεισε ραντεβού προσποιούμενη την 14χρονη. «Τον παίρνουν τηλέφωνο. Η γυναίκα μου προσποιούμενη την κόρη μου και του είπε σε ανοιχτή ακρόαση: Γιατί μου τα στέλνετε αυτά κύριε; -‘’Γιατί θέλω να σε … μπιπ’’. Ε, και εκεί ήταν το μπιπ το δικό μου», είπε ο πατέρας της 14χρονης.

Κολωνός: «Η 12χρονη αναγνώρισε τον παιδόφιλο που συνελήφθη στην Ομόνοια» – Αποκάλυψη-σοκ από τον Απόστολο Λύτρα

Σε ερώτηση τι είπε ο 63χρονος στους γονείς του κοριτσιού την ώρα της σύλληψης ο πατέρας της 14χρονης απάντησε: «Αυτό που λένε όλοι: δεν ήξερα ότι είναι ανήλικη. Αυτή τη δικαιολογία που λένε όλοι».

Μετά την είδηση ότι ο 63χρονος αφέθηκε ελεύθερος μετά την σύλληψη του ο πατέρας της ανήλικης ζήτησε να αλλάξει ο νόμος και να δίνεται μεγαλύτερος χρόνος στην αστυνομία να ερευνά το παρελθόν κάποιου που έχει συλληφθεί.

Ομόνοια: Αυτός είναι ο 63χρονος παιδόφιλος που συνελήφθη – Πώς τον παγίδευσαν οι γονείς της ανήλικης

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ