Ομόνοια: «Ο 63χρονος πετούσε χαρτάκια ερωτικού περιεχομένου έξω από δημοτικό» – «Δεν πάει άλλο» λέει ο πατέρας της 14χρονης

Νέες αποκαλύψεις για την φρικτή δράση του 63χρονου παιδόφιλου, ο οποίος συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου 10/6 στην Ομόνοια κατηγορούμενος για προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Κολωνός: «Η 12χρονη αναγνώρισε τον παιδόφιλο που συνελήφθη στην Ομόνοια» – Αποκάλυψη-σοκ από τον Απόστολο Λύτρα

Σύμφωνα με νέες μαρτυρίες, δρούσε με τον ίδιο τρόπο και σε άλλη περιοχή όπου διέμενε παλαιότερα και μάλιστα άφηνε χαρτάκια ερωτικού περιεχομένου έξω από δημοτικό σχολείο.

Κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν στην εκπομπή TLive ότι ο 63χρονος ζωγράφιζε άσεμνα και χυδαία σκίτσα και καλούσε σε ερωτικές συνευρέσεις, δίνοντας τον αριθμό τηλεφώνου του. Ανάλογα μηνύματα έγραφε με μαρκαδόρο και σε τηλεφωνικό θάλαμο.

Ομόνοια: Αυτός είναι ο 63χρονος παιδόφιλος που συνελήφθη – Πώς τον παγίδευσαν οι γονείς της ανήλικης

«Βρίσκαμε χαρτάκια κάτω με ανώμαλο περιεχόμενο και ένα τηλέφωνο. Κάποια στιγμή τον παρακολούθησα και τον είδα ότι πέταξε αυτός το χαρτί», αναφέρει ένας κάτοικος στην τηλεοπτική εκπομπή.

«Τα χαρτάκια έγραφαν ανδρικό όνομα και έλεγαν πως κάνει διάφορα πράγματα», είπε μία άλλη κάτοικος και διευκρίνισε ότι έγραφε πάνω το κινητό του τηλέφωνο.

Ομόνοια: Συνελήφθη 63χρονος – Έστελνε άσεμνες φωτογραφίες σε ανήλικη και της έκανε ανήθικες προτάσεις

Μάλιστα από την στιγμή που έγινε αντιληπτή η δράση του, o 63χρονος μετακόμισε άμεσα από την γειτονιά. «Πήγαμε δύο άνθρωποι τον πιάσαμε, του μιλήσαμε λίγο όμορφα και μετά μετακόμισε. Από την ώρα που διαπίστωσα ότι είναι αυτός που τα πετάει, μέσα σε 10 ημέρες μετακόμισε», λέει άλλος κάτοικος της περιοχής.

Καταγγέλλει, δε, ότι και στα Πετράλωνα όπου έμενε πιο παλιά, λειτουργούσε με τον ίδιο τρόπο.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, η 12χρονη από τον Κολωνό αναγνώρισε τον 63χρονο ως έναν από τους βιαστές της.

Δείτε το βίντεο:

Ο πατέρας της 14χρονης: «Ο νόμος δεν καλύπτει, οπότε καλύπτω εγώ την οικογένειά μου».

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο πατέρας της 14χρονης, που παγίδευσε τον 63χρονο παιδόφιλο. «Έχει συλληφθεί το 1998 για βιασμό. Και από κάτι άλλα στοιχεία που ακούω σήμερα είναι ένας από τους ανθρώπους που έχει πάρει μέρος στον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό. Δεν ξέρω αν τα γνωρίζει αυτά ο εισαγγελέας, πρέπει η Πολιτεία να κάνει κάτι, γιατί αυτά τα πράγματα έχουν φτάσει δίπλα στα σπίτια μας, στις οικογένειές μας, στα παιδιά μας. Δεν πάει άλλο», δήλωσε αρχικά ο πατέρας του κοριτσιού.

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι ο δράστης έχει αφεθεί ελεύθερος, τόνισε πως: «Το περίμενα, γι’ αυτό έπραξα όπως έπραξα. Γιατί ξέρω ότι ο νόμος δεν καλύπτει, οπότε καλύπτω εγώ την οικογένειά μου. Η οικογένειά μου είναι το άβατο, είναι τα πάντα για εμένα».

Στη συνέχεια, έκανε λόγο για θράσος του δράστη «όταν σε τηλεφωνική συνδιάλεξη μαζί του και ακούγοντας δίπλα εγώ, λέει το παιδί “γιατί μου τα στέλνετε αυτά κύριε;” και εκείνος απάντησε “γιατί θέλω να σε…”. Φυσικά γνώριζε την ηλικία του κοριτσιού. Αυτοί που κάνουν αυτά τα πράγματα γνωρίζουν πολλά». «Για φαντάσου να μου το πείραζε το παιδί; Τώρα δεν θα ήταν στη ζωή». Έχω δικαιωθεί, οπότε καλά έπραξα και έκανα ό,τι έκανα…», πρόσθεσε ο πατέρας του κοριτσιού.

Το χρονικό

Σύμφωνα με την αστυνομία, το μεσημέρι της Παρασκευής, ο 63χρονος κάλεσε στο κινητό τηλέφωνο ανήλικης λέγοντας της ότι θέλει να προβεί σε γενετήσιες πράξεις μαζί της. Αργότερα την ίδια ημέρα, απέστειλε μήνυμα στο κορίτσι που περιλάμβανε φωτογραφία με άσεμνο περιεχόμενο. Πληροφορίες αναφέρουν πως στα χυδαία μηνύματα που είχε στείλει στην ανήλικη, της έγραφε πως θέλει να την συναντήσει σε ξενοδοχείο στην Ομόνοια.

Όταν το παιδί έδειξε τα μηνύματα στην μητέρα του, εκείνη επικοινώνησε με τον 63χρονο και του ζήτησε τον λόγο, ρωτώντας τον γιατί επικοινωνεί με το παιδί της. Εκείνος ισχυρίστηκε πως δεν γνώριζε ότι η κόρη της ήταν ανήλικη. Σημειώνεται ότι παραμένει άγνωστο πώς ο 63χρονος είχε στη διάθεσή του τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου του παιδιού.

Η μητέρα της ανήλικης σκέφτηκε τότε πώς θα τον παγιδεύσει. Προέτρεψε την κόρη της να στείλει εκείνη μήνυμα στον 63χρονο. Σε αυτό το SMS, το κορίτσι του έγραφε πως δεν ήταν η μητέρα της η γυναίκα με την οποία νωρίτερα συνομιλούσε, ενώ του ζητούσε να συναντηθούν στην Ομόνοια.

Έτσι, κανονίστηκε ραντεβού με τον κατηγορούμενο το μεσημέρι του Σαββάτου στην περιοχή της Ομόνοιας, ενώ η οικογένειά της είχε ήδη ενημερώσει το Κέντρο της Άμεσης Δράσης. 

Ως εκ τούτου, τον 63χρονο περίμεναν στο σημείο τόσο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, που τον συνέλαβαν, όσο και ο πατέρας της ανήλικης. Ο πατέρας του παιδιού μάλιστα τράβηξε βίντεο τον 63χρονο παιδόφιλο, θέλοντας να δείξει πόσο επικίνδυνος είναι.

Όπως υποστηρίζει ο πατέρας στην ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο 63χρονος είχε πει στην ανήλικη ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που προέβαινε σε παρόμοια πράξη. Σύμφωνα με τον ίδιο, ισχυριζόταν ότι το έχει κάνει εκατοντάδες φορές και έλεγε στα κορίτσια πως μπορούσε να τους δώσει και χρήματα.

Ο ίδιος φέρεται να διαμένει στην περιοχή του Κολωνού. 

Η ανάρτηση του πατέρα της ανήλικης

«Παρασκευή βράδυ, βλέπω την κόρη μου 14 χρονών να κλαίει της λέω τι έχεις κορίτσι μου και μου δείχνει τα παρακάτω το εν λόγο σκουπίδι έστελνε βίντεο φωτογραφίες και οτιδήποτε άλλο στο παιδί μου και σε άλλο ένα παιδί ανήλικο. Σε τηλεφωνική επικοινωνία ακούγοντας εγώ δίπλα να του λέει το παιδί μου “γιατί κύριε μου στέλνετε αυτά;” της απαντάει “γιατί θέλω να σε γ@@”. Με μία θρασύτητα και έτσι έγινε αλλά με τα αντίθετα αποτελέσματα για το σκουπίδι αυτό. Βέβαια από κοντά έλεγε δεν ήξερα ότι ήταν ανήλικη. Η πρώτη δικαιολογία σε κάθε παιδεραστή δεν ήξερα ότι ήταν ανήλικη. Ηξερες σκουπίδι ότι ήταν ανήλικα τα παιδιά. Έπεσες όμως σε λάθος παιδί που μίλησε. Σε ένα άλλο κοριτσάκι έλεγε ότι θα το πάει στο ξενοδοχείο του και ότι το έχει κάνει 1.000 φορές και θα του δώσει ότι θέλει. Όντως το πορτοφόλι του είχε 600 € και σε ένα λογαριασμό 150.000 €.

Τα δημοσιοποιώ ώστε να δούνε το πρόσωπο του κι άλλα παιδιά. Το σκουπίδι αυτό κινούταν Καλλιθέα, Κολωνό, Πετράλωνα. Που βρίσκει τα τηλέφωνα των παιδιών δεν ξέρω, θα το βρούνε οι αρμόδιοι. Από δω και πέρα είναι στα χέρια της δικαιοσύνης και ελπίζω να το τελειώσει η δικαιοσύνη έτσι όπως πρέπει. Πείραξες την ψυχή του παιδιού μου 14 χρονών. Έκανες το παιδί μου να κλαίει, κάθε δάκρυ της κόλασης για σένα. Και για όποιον άλλον είναι μαζί σου. Τώρα είναι το παιδί μου, αύριο μπορεί να είναι το δικό σας να έχετε από κοντά τα παιδιά σας. Να τα έχετε φίλους να σας μιλάνε ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπίσεις αυτά όλα. Προς το παρόν είναι φρουρούμενος στο νοσοκομείο. Είναι στα χέρια της δικαιοσύνης. Όποιο παιδί τον γνωρίζει ή του έχει κάνει κάτι ο συγκεκριμένος βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας και πάλι ελπίζω η δικαιοσύνη να κάνει αυτό που πρέπει. Το τονίζω πολύ αυτό» αναφέρει στην ανάρτησή του στα social media o πατέρας της ανήλικης.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ