Τέμπη: Σε Κέντρο Αποκατάστασης στη Γερμανία ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού – «Ανάψτε ένα κεράκι» λέει ο πατέρας του

Ταξίδι ελπίδας στη Γερμανία θα πραγματοποιήσει ο Γεράσιμος-Ιάσονας, ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού της επιβατικής αμαξοστοιχίας, που συγκρούστηκε με το εμπορικό τρένο στα Τέμπη, στις 28 Φεβρουαρίου.

Τέμπη: Τα νεότερα για τον Γεράσιμο που δίνει μάχη στη ΜΕΘ – Αγωνία για τον μοναδικό επιζώντα από το πρώτο βαγόνι

Τρεισήμισι μήνες έπειτα από την τραγωδία που συγκλόνισε το Πανελλήνιο και έπειτα από 103 ημέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, ο 21χρονος φοιτητής θα μεταφερθεί αύριο με στρατιωτικό αεροσκάφος στο Ανόβερο της Γερμανίας, προκειμένου να νοσηλευτεί σε ειδικό Κέντρο Αποκατάστασης που ειδικεύεται στις εγκεφαλικές κακώσεις.

Σημειώνεται ότι ο 21χρονος φοιτητής εξακολουθεί να βρίσκεται σε κώμα. Έχει ανοίξει τα μάτια του, ωστόσο, ακόμη δεν έχει επαφή με το περιβάλλον.

Τέμπη: Κερδίζει την «μάχη» o 20χρονος Γεράσιμος – Είναι ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού

Ο πατέρας του Γεράσιμου μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και κάλεσε όλους να ανάψουν ένα κεράκι για τον γιο του, ώστε να κερδίσει την δύσκολη μάχη που δίνει.

«Φεύγουμε για τη Γερμανία. Πρώτα ο Θεός το παιδί θα μεταφερθεί σε Κέντρο Αποκατάστασης στο Ανόβερο. Άνοιξε τα μάτια του, αλλά δεν έχει επαφή με το περιβάλλον. Ανάψτε ένα κεράκι για εκείνον και θα σας τα πω όλα όταν γυρίσουμε με το καλό από την Γερμανία. Αναχωρούμε την Τρίτη το πρωί, μόνο ο Θεός ξέρει», δήλωσε ο πατέρας του στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ