Ομόνοια: Και εκτός Αθηνών η δράση του 63χρονου παιδόφιλου

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την δράση του 63χρονου παιδόφιλου που συνελήφθη στην Ομόνοια, μετά την παγίδα που του έστησε η οικογένεια μίας 14χρονης, στην οποία έστελνε χυδαία μηνύματα.

Οι Αρχές ερευνούν παράλληλα και άλλες καταγγελίες, σύμφωνα με τις οποίες, ο παιδόφιλος μοίραζε έξω από τα σχολεία χαρτάκια ερωτικού περιεχομένου με το τηλέφωνο του.

Επιπλέον, ο άνδρας το 1998 είχε βιάσει μια 38χρονη γυναίκα μέσα στο σπίτι του στην περιοχή των Πετραλώνων, πράξη για την οποία μάλιστα είχε καταδικαστεί.

Αυτή τη φορά, νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, η δράση του 63χρονου παιδόφιλου είχε επεκταθεί στην Αχαΐα και στο Κιάτο, εκεί όπου το τελευταίο διάστημα ο 63χρονος φαίνεται πως περνούσε μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η τελευταία επίσκεψή του εκεί ήταν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος όπου είχε πάει σε μία παραλία όπου η πλειοψηφία των λουόμενων είναι οικογένειες με μικρά παιδιά.

Σύμφωνα με αναφορές, η συμπεριφορά του ήταν πάρα πολύ ύποπτη. Συγκεκριμένα, πήγαινε στις ντουζιέρες και άφηνε μηνύματα με ανεξίτηλο στυλό στα πλακάκια και προσπαθούσε με αυτόν τον τρόπο να επικοινωνήσει με ανήλικα παιδιά.

Η έρευνα της αστυνομίας επικεντρώνεται στην Αχαΐα ενώ φαίνεται πως ήταν ένα από τα άτομα που βίασαν την 12χρονη από τον Κολωνό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ