Γυναικοκτονία στην Χαλκιδική: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες – Σήμερα η νεκροψία

Απαντήσεις αναμένεται να δώσει σήμερα η ιατροδικαστική υπηρεσία για τις λεπτομέρειες του άγριου εγκλήματος στην Χαλκιδική, όπου ο 36χρονος πυροβόλησε και σκότωσε την σύζυγο του μπροστά στον 8χρονο γιο τους και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Χαλκιδική: Στο παιδικό δωμάτιο εντοπίστηκε νεκρή η 36χρονη – Η αυτοψία, τα τραύματα και οι πατημασιές με ίχνη αίματος

Οι δύο σοροί έχουν μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης και θα διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή. Σύμφωνα με την αυτοψία, που διενήργησε η ιατροδικαστής, Ελένη Ζαγγελίδου, η 39χρονη γυναίκα είχε 4 τραύματα από πυροβόλο όπλο, ενώ ο άνδρας ένα και μόνο τραύμα στο πρόσωπο.

Η σορός της 39χρονης εντοπίστηκε μέσα στο παιδικό δωμάτιο ενώ ο 36χρονος βρέθηκε στην κρεβατοκάμαρα, όπου έστρεψε την καραμπίνα στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Γυναικοκτονία στη Χαλκιδική: Αυτόπτης μάρτυρας ο 8χρονος γιος της οικογένειας, τραυματίστηκε από σκάγια

Περιφερόταν σε κατάσταση σοκ ο 8χρονος

Μέσα στο σπίτι βρισκόταν ο 8χρονος γιος του ζευγαριού, ο οποίος τραυματίστηκε στο χέρι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Το παιδί χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργείο καθώς είχε βαθύ τραύμα μεταξύ του αγκώνα και της παλάμης.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν πατημασιές από αίμα μέσα στο σπίτι και εκτίμησαν ότι το αγοράκι σε κατάσταση σοκ περιφερόταν στα δωμάτια για αρκετή ώρα μετά τον θάνατο των γονιών του.

Σοκ στη Χαλκιδική: Δολοφόνησε την σύζυγό του και μετά αυτοκτόνησε

Η 12χρονη κόρη του ζευγαριού εκείνο βράδυ είχε μείνει στην γιαγιά της. Οι συγγενείς και οι φίλοι του ζευγαριού βρίσκονται σε κατάσταση σοκ και η σκέψη όλων είναι στα δύο παιδιά. Τόσο ο 8χρονος όσο και η 12χρονη υποστηρίζονται από παιδοψυχολόγο καθώς μέσα σε λίγα λεπτά έχασαν και τους δύο γονείς τους.

Η αστυνομία ερευνά τι οδήγησε τον δράστη στην αποτρόπαια αυτή πράξη. Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών ΜΜΕ, το ζευγάρι είχε συχνούς καυγάδες και είναι πιθανό η 39χρονη να ήθελε να πάρει διαζύγιο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ