Χαλκιδική: Στο παιδικό δωμάτιο εντοπίστηκε νεκρή η 36χρονη – Η αυτοψία, τα τραύματα και οι πατημασιές με ίχνη αίματος

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία για την γυναικοκτονία και αυτοχειρία, που συνέβη στην Στρατονίκης, στη Χαλκιδική, το πρωί της Δευτέρας (22/5). Ένας 36χρονος άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε την 39χρονη σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, μπροστά στα μάτια του 8χρονου παιδιού τους.

Γυναικοκτονία στη Χαλκιδική: Αυτόπτης μάρτυρας ο 8χρονος γιος της οικογένειας, τραυματίστηκε από σκάγια

Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στο παιδικό δωμάτιο της μονοκατοικίας της οικογένειας και έφερε τέσσερα τραύματα στο σώμα της, όπως προέκυψε από την πρώτη αυτοψία που διενήργησε η ιατροδικαστής, Ελένη Ζαγγελίδου. Ο 36χρονος δράστης και αυτόχειρας εντοπίστηκε νεκρός σε άλλο χώρο του σπιτιού, ενώ έφερε ένα και μοναδικό τραύμα στο πρόσωπό του.

Στο σπίτι εντοπίστηκαν πατημασιές με ίχνη αίματος, κάτι που πιθανόν «μαρτυρά» ότι ο 8χρονος γιος της οικογένειας περιφερόταν για αρκετή ώρα στον χώρο.

Σοκ στη Χαλκιδική: Δολοφόνησε την σύζυγό του και μετά αυτοκτόνησε

Όπως αναφέρει το GRTimes, η νεκροτομή στις σορούς του θύματος και του δράστη θα γίνει αύριο, Τρίτη, στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η σχέση του ζευγαριού δεν ήταν αρμονική, καθώς εκδηλώνονταν καβγάδες ανάμεσα στο ανδρόγυνο.

«Είναι ένα δράμα αυτό που ζούμε στην περιοχή. Έχουμε μείνει με την απορία γιατί ο 36χρονος έκανε κάτι τέτοιο. Το ζευγάρι ήταν μία χαρά, με τα παιδιά τους και πριν λίγο καιρό είχαν μετακομίσει σε νέο σπίτι. Πρέπει να υπήρξε ένα μικρό καβγαδάκι κι έτσι να εκτυλίχθηκε το συμβάν» δήλωσε νωρίτερα στο GRTimes.gr o πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Στρατονίκης, Νίκος Αντωνίου.

Τραυματίστηκε από θραύσματα ο 8χρονος γιος

Μπροστά στα μάτια του 8χρονου γιου της οικογένειας εκτυλίχθηκε το άγριο φονικό και η αυτοχειρία στην Στρατονίκη της Χαλκιδικής.

Μάλιστα, το παιδί τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι του από σκάγια και αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Παλαιοχωρίου και στη συνέχεια στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Το αγοράκι, σύμφωνα με πηγές του νοσοκομείου, φέρει βαθύ τραύμα μεταξύ του αγκώνα και της παλάμης και εκδορές σε αρκετά σημεία του σώματός του και πρόκειται να μπει στο χειρουργείο.

Η νέα γυναικοκτονία και αυτοχειρία συγκλονίζουν την τοπική κοινωνία και όχι μόνο. Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 11 το πρωί, όταν ο 36χρονος δράστης πυροβόλησε και σκότωσε με κυνηγετικό όπλο την 39χρονη σύζυγό του, μέσα στο σπίτι τους. Στη συνέχεια, έστρεψε την κάννη προς τον εαυτό του και έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ο 8χρονος γιος της οικογένειας είχε την τραγική τύχη να δει τον πατέρα του να σκοτώνει την μητέρα του και στη συνέχεια να αυτοκτονεί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδάκι φέρεται να αντιμετωπίζει χρόνια προβλήματα υγείας.

Οι αστυνομικές αρχές ενημερώθηκαν από συγγενή των θυμάτων, που εντόπισε τις σορούς της 39χρονης και του 36χρονου.

Σημειώνεται ότι η οικογένεια έχει ακόμη ένα παιδί, ένα 12χρονο κοριτσάκι, το οποίο την ώρα του φονικού δεν βρισκόταν στο σπίτι, καθώς είχε διανυκτερεύσει στο σπίτι της γιαγιάς του.

Η άτυχη γυναίκα καταγόταν από την Ιερισσό ενώ ο δράστης από την περιοχή της Στρατονίκης, όπου και έμεναν. Ο 36χρονος ήταν εργάτης σε μεταλλουργείο και δεν είχε απασχολήσει ποτέ στο παρελθόν τις αρχές.

Κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για μία αγαπημένη και κοινωνική οικογένεια, ωστόσο, άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως το τελευταίο διάστημα το ζευγάρι είχε αρκετές διενέξεις. Περισσότερο φως στα αίτια που οδήγησαν σε αυτή την τραγωδία αναμένεται να ρίξει η αστυνομική έρευνα.

Για το συμβάν έχει ενημερωθεί η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Πολυγύρου.

Με πληροφορίες από halkidikinews.gr, thesstoday, voria.gr, GRTimes

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ