Πετρόπουλος: «Είχε δίκαιο ο Χατζηνικολάου»

Ο δημοσιογράφος από την εφημερίδα Αυγή, Ανδρέας Πετρόπουλος μετά την έντονη αντιπαράθεση με τον Νίκο Χατζηνικολάου κατά τη διάρκεια της εκλογικής βραδιάς στον ANT1 εμφανίστηκε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, όπου στο πάνελ ήταν και η Μαρία Αναστασοπούλου.

«Μου κάνει εντύπωση που ασχολούνται τόσο με ό, τι έγινε. Νομίζω ήταν μια κανονική αντιπαράθεση, διαφωνούσαμε σε πολλά πράγματα» είπε αρχικά.

«Αυτό ήταν το μοναδικό μου λάθος» είπε σχετικά με τα ποσοστά της ΝΔ. «Μετακινήθηκα με ταξί, πήγα στο στούντιο “σφαίρα” και κάθισα κατευθείαν. Δεν είχα καταλάβει ότι το 58% που ήταν η επικράτεια εκείνη τη στιγμή ήταν το τελικό. Νόμιζα ότι υπάρχει περιθώριο διόρθωσης. Είχα μιλήσει και μου είχαν πει ότι μάλλον θα καταλήξει η ΝΔ στο 38% με τον ΣΥΡΙΖΑ στο 23%. Είχα μιλήσει μία ώρα πριν και είχα μείνει με αυτή την εντύπωση. Αυτό ήταν το μοναδικό λάθος. Δηλαδή είχε απόλυτο δίκαιο ο κ. Χατζηνικολάου σε εκείνο το σημείο» τόνισε.

Μετά η κόντρα συνεχίστηκε με την Μαρία Αναστασοπούλου. «Άκου Ανδρέα μου πώς θα πάμε το έργο σήμερα. Έχουμε αντιπαρατεθεί πολλές φορές, λέω σήμερα να κάνουμε τη διαφορά και να πάμε ήρεμα, τι λες» του είπε η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1.

«Τα έκανα όλα αυτά όταν έκανες εκπομπή στον ΣΚΑΪ και τα πέταξα τα ακουστικά όχι για σένα, αλλά για αυτό που έγινε στο Big Brother. Εσύ το κράτησες μανιάτικο» απάντησε από την πλευρά του ο Ανδρέας Πετρόπουλος.

«Πώς το κράτησα μανιάτικο αφού καλείσαι σε όλες τις εκπομπές που είμαι; Αυτό δεν είναι μανιάτικο» τόνισε η Μαρία Αναστασοπούλου ενώ στη συνέχεια η συζήτηση συνεχίστηκε σε πιο ήρεμο ύφος.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ