Γλυφάδα: Με μαχαίρι στρατιωτικού τύπου δολοφόνησε τον 66χρονο και παραδόθηκε ατάραχος

Ο δράστης της δολοφονίας στη Γλυφάδα φαίνεται πως είχε σχεδιάσει εδώ και καιρό το πώς θα σκότωνε τον σύντροφο της μητέρας του, όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Ο 51χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον άτυχο 66χρονο, χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι στρατιωτικού τύπου μήκους 30 εκατοστών, το οποίο είχε αγοράσει τις προηγούμενες ημέρες, όπως αναφέρουν πληροφορίες του enikos.gr. Όπως αποδεικνύεται, εξάλλου από το βίντεο-ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας, χτυπούσε με το μαχαίρι το θύμα του επί σχεδόν 40 δευτερόλεπτα. Η μανία του ήταν τέτοια, που συνέχιζε να μαχαιρώνει τον 66χρονο ακόμη κι όταν είχε πέσει στο έδαφος, αιμόφυρτος.

Γλυφάδα δολοφονία

Όταν ολοκλήρωσε το φρικιαστικό έγκλημα, καταγράφεται να αποχωρεί από το σημείο της δολοφονίας ατάραχος, με βήμα αργό και σταθερό, χωρίς να τον ενδιαφέρει να τραπεί σε φυγή και να εξαφανιστεί. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ο 51χρονος είχε μία αλλαξιά από ρούχα μέσα στο αυτοκίνητό του, τα οποία πήρε μαζί του πριν μεταβεί στην Ασφάλεια και παραδοθεί στις αστυνομικές Αρχές, ομολογώντας το έγκλημα.

Τα παραπάνω στοιχεία, συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι ο δράστης είχε επιστρέψει στην Ελλάδα πριν από δύο μήνες χωρίς να ενημερώσει την μητέρα του ή τον σύντροφό της, κάνουν τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι ήταν αποφασισμένος εδώ και καιρό να προχωρήσει στο άγριο αυτό έγκλημα.

Η μητέρα δεν μιλούσε με τον γιο της – Έμαθε από τους αστυνομικούς ότι επέστρεψε στην Ελλάδα

Όπως είχε μεταδώσει νωρίτερα το enikos.gr, ο δράστης είχε εκφράσει ανοικτά τη διαφωνία του για τη σχέση που διατηρούσε η μητέρα του με τον 66χρονο και αυτή ήταν η βασική αφορμή για τις μεταξύ τους προστριβές.

Ο 51χρονος ζούσε τα τελευταία χρόνια στη Δανία και παρά την μεγάλη απόσταση που τους χώριζε, συνέχιζε τους ομηρικούς καβγάδες με το θύμα. Ξαφνικά, πριν από δύο μήνες επέστρεψε στην Ελλάδα. Όπως όλα δείχνουν, την εξέλιξη αυτή δεν την γνώριζαν ούτε η μητέρα του ούτε ο σύντροφός της. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης δεν μιλούσε καν με τη μητέρα του και οι μεταξύ τους σχέσεις είχαν διαταραχθεί εξαιτίας των καβγάδων του 51χρονου με τον 66χρονο. Ως εκ τούτου, ούτε η ίδια η μητέρα γνώριζε πως ο γιος της είχε επιστρέψει από το εξωτερικό. Το γεγονός το πληροφορήθηκε από τους αστυνομικούς, όταν την ενημέρωσαν ότι ο σύντροφός της δολοφονήθηκε και ότι δράστης του εγκλήματος είναι ο ίδιος ο γιος της.

Το γεγονός το πληροφορήθηκε από τους αστυνομικούς, όταν την ενημέρωσαν ότι ο σύντροφός της δολοφονήθηκε και ότι δράστης του εγκλήματος είναι ο ίδιος ο γιος της.

Γλυφάδα δολοφονία

Μπορεί η σχέση της μητέρας του με τον 66χρονο να ήταν η αφορμή για τους καβγάδες, η πραγματικά αιτία όμως φαίνεται πως ήταν άλλη. Και πιθανόν σχετίζεται με οικονομικά κίνητρα. Ο 66χρονος ήταν έμπορος χρωμάτων και καθώς η σύντροφός του διατηρούσε κατάστημα με χρώματα, αποφάσισαν ο ίδιος να μπει ως συνέταιρος. Η απόφαση αυτή έβρισκε αντίθετο τον 51χρονο γιο, ο οποίος κατηγορούσε τον 66χρονο ότι “έτρωγε” χρήματα από το μαγαζί της μητέρας του.

Είναι ενδεικτικά τα πρώτα λόγια που είπε ο δράστης στους αστυνομικούς, που τον συνέλαβαν. “Τώρα που γύρισα, τον καθάρισα. Είχαμε προσωπικές διαφορές” φέρεται να είπε στους αστυνομικούς και σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr ανέφερε ότι ο λόγος που σκότωσε τον 66χρονο ήταν ότι “έτρωγε τα χρήματα της μητέρας του εδώ και πολλά χρόνια”.

Γλυφάδα δολοφονία

Το χρονικό της δολοφονίας και το βίντεο-ντοκουμέντο

Ο 51χρονος έστησε καρτέρι στον σύντροφο της μητέρας του, έξω από το κατάστημα που διατηρούσε μαζί με την σύντροφό του, στη Γλυφάδα. Ακόμη δεν είχε ξημερώσει και ο 66χρονος μόλις είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του και κατευθυνόταν προς την είσοδο του μαγαζιού, προκειμένου να ανοίξει την πόρτα, όταν ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά του ο δράστης.

Αρχικά, έσπρωξε τον 66χρονο και στη συνέχεια άρχισε να τον μαχαιρώνει με μανία σε όλο του το σώμα. Δεν σταμάτησε τα χτυπήματα ούτε όταν ο άτυχος άνδρας έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος. Εκείνος, από πάνω του συνέχιζε να τον χτυπά με το μαχαίρι, ενώ κάποια στιγμή έσκυψε πάνω από το κεφάλι του 66χρονου, σαν να του ψιθύρισε κάτι.

Αμέσως μετά τη δολοφονία παραδόθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Δείτε το βίντεο της δολοφονίας που μετέδωσε το newsit.gr. Προσοχή, οι εικόνες είναι σκληρές:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ