Αποκαλύψεις για το έγκλημα στη Γλυφάδα: Η μητέρα έμαθε από τους αστυνομικούς ότι ο γιος της επέστρεψε στην Ελλάδα

Συγκλονιστικά είναι τα νέα στοιχεία σχετικά με την άγρια δολοφονία του 66χρονου από τον γιο της συντρόφου του, σήμερα το πρωί στη Γλυφάδα. Ο δράστης είχε εκφράσει ανοικτά τη διαφωνία του για τη σχέση που διατηρούσε η μητέρα του με τον 66χρονο και αυτή ήταν η βασική αφορμή για τις μεταξύ τους προστριβές.

Ο 51χρονος ζούσε τα τελευταία χρόνια στη Δανία και παρά την μεγάλη απόσταση που τους χώριζε, συνέχιζε τους ομηρικούς καβγάδες με το θύμα. Ξαφνικά, πριν από δύο μήνες επέστρεψε στην Ελλάδα. Όπως όλα δείχνουν, την εξέλιξη αυτή δεν την γνώριζαν ούτε η μητέρα του ούτε ο σύντροφός της. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο δράστης δεν μιλούσε καν με τη μητέρα του και οι μεταξύ τους σχέσεις είχαν διαταραχθεί εξαιτίας των καβγάδων του 51χρονου με τον 66χρονο. Ως εκ τούτου, ούτε η ίδια η μητέρα γνώριζε πως ο γιος της είχε επιστρέψει από το εξωτερικό. Το γεγονός το πληροφορήθηκε από τους αστυνομικούς, όταν την ενημέρωσαν ότι ο σύντροφός της δολοφονήθηκε και ότι δράστης του εγκλήματος είναι ο ίδιος ο γιος της.

Γλυφάδα δολοφονία

Μπορεί η σχέση της μητέρας του με τον 66χρονο να ήταν η αφορμή για τους καβγάδες, η πραγματικά αιτία όμως φαίνεται πως ήταν άλλη. Και πιθανόν σχετίζεται με οικονομικά κίνητρα. Ο 66χρονος ήταν έμπορος χρωμάτων και καθώς η σύντροφός του διατηρούσε κατάστημα με χρώματα, αποφάσισαν ο ίδιος να μπει ως συνέταιρος. Η απόφαση αυτή έβρισκε αντίθετο τον 51χρονο γιο, ο οποίος κατηγορούσε τον 66χρονο ότι “έτρωγε” χρήματα από το μαγαζί της μητέρας του.

Είναι ενδεικτικά τα πρώτα λόγια που είπε ο δράστης στους αστυνομικούς, που τον συνέλαβαν. “Τώρα που γύρισα, τον καθάρισα. Είχαμε προσωπικές διαφορές” φέρεται να είπε στους αστυνομικούς και σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr ανέφερε ότι ο λόγος που σκότωσε τον 66χρονο ήταν ότι “έτρωγε τα χρήματα της μητέρας του εδώ και πολλά χρόνια”.

Γλυφάδα δολοφονία

Το χρονικό της δολοφονίας

Ο 51χρονος έστησε καρτέρι στον σύντροφο της μητέρας του, έξω από το κατάστημα που διατηρούσε μαζί με την σύντροφό του, στη Γλυφάδα. Ακόμη δεν είχε ξημερώσει και ο 66χρονος μόλις είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του και κατευθυνόταν προς την είσοδο του μαγαζιού, προκειμένου να ανοίξει την πόρτα, όταν ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά του ο δράστης.

Αρχικά, έσπρωξε τον 66χρονο και στη συνέχεια άρχισε να τον μαχαιρώνει με μανία σε όλο του το σώμα. Δεν σταμάτησε τα χτυπήματα ούτε όταν ο άτυχος άνδρας έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος. Εκείνος, από πάνω του συνέχιζε να τον χτυπά με το μαχαίρι, ενώ κάποια στιγμή έσκυψε πάνω από το κεφάλι του 66χρονου, σαν να του ψιθύρισε κάτι.

Αμέσως μετά τη δολοφονία παραδόθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής.

BΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο από τη δολοφονία στη Γλυφάδα

Το φως της δημοσιότητας βλέπει ένα βίντεο-ντοκουμέντο από την άγρια δολοφονία που έγινε σήμερα το πρωί στη Γλυφάδα.

Στις σκληρές εικόνες, καταγράφονται καρέ-καρέ οι κινήσεις του δράστη της στυγερής δολοφονίας του 66χρονου. Ο 51χρονος έστησε καρτέρι στον σύντροφο της μητέρας του, έξω από το μαγαζί στη Γλυφάδα, και τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.

Στο βίντεο διακρίνεται ο 66χρονος, που μόλις έχει παρκάρει το αυτοκίνητό του και έχει πάρει τα κλειδιά για να ανοίξει το μαγαζί που διατηρεί η σύντροφός του. Ακόμη δεν έχει ξημερώσει καλά καλά. Μόλις πλησιάζει την πόρτα και πριν προλάβει να την ανοίξει, εμφανίζεται ο γιος της συντρόφου του, που τον σπρώχνει.

Πριν το θύμα προλάβει να αντιδράσει, ο δράστης αρχίζει να τον χτυπά με το μαχαίρι που κρατά. Τα χτυπήματα είναι βίαια και αλλεπάλληλα. Ακόμη κι όταν ο 66χρονος πέφτει τραυματισμένος στο έδαφος, ο δολοφόνος συνεχίζει να τον μαχαιρώνει με μανία. Κάποια στιγμή, διακρίνεται να σκύβει πάνω από το κεφάλι του 66χρονου, σαν να του ψιθυρίζει κάτι.

Δείτε το βίντεο της δολοφονίας που μετέδωσε το newsit.gr. Προσοχή, οι εικόνες είναι σκληρές:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ