BΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο από τη δολοφονία στη Γλυφάδα

Το φως της δημοσιότητας βλέπει ένα βίντεο-ντοκουμέντο από την άγρια δολοφονία που έγινε σήμερα το πρωί στη Γλυφάδα.

Στις σκληρές εικόνες, καταγράφονται καρέ-καρέ οι κινήσεις του δράστη της στυγερής δολοφονίας του 66χρονου. Ο 51χρονος έστησε καρτέρι στον σύντροφο της μητέρας του, έξω από το μαγαζί στη Γλυφάδα, και τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.

Στο βίντεο διακρίνεται ο 66χρονος, που μόλις έχει παρκάρει το αυτοκίνητό του και έχει πάρει τα κλειδιά για να ανοίξει το μαγαζί που διατηρεί η σύντροφός του. Ακόμη δεν έχει ξημερώσει καλά καλά. Μόλις πλησιάζει την πόρτα και πριν προλάβει να την ανοίξει, εμφανίζεται ο γιος της συντρόφου του, που τον σπρώχνει.

Πριν το θύμα προλάβει να αντιδράσει, ο δράστης αρχίζει να τον χτυπά με το μαχαίρι που κρατά. Τα χτυπήματα είναι βίαια και αλλεπάλληλα. Ακόμη κι όταν ο 66χρονος πέφτει τραυματισμένος στο έδαφος, ο δολοφόνος συνεχίζει να τον μαχαιρώνει με μανία. Κάποια στιγμή, διακρίνεται να σκύβει πάνω από το κεφάλι του 66χρονου, σαν να του ψιθυρίζει κάτι.

Αμέσως μετά τη δολοφονία παραδόθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής, ενώ τα πρώτα του λόγια στους αστυνομικούς ήταν “είχαμε διαφορές”.

Δείτε το βίντεο της δολοφονίας που μετέδωσε το newsit.gr. Προσοχή, οι εικόνες είναι σκληρές:

Συχνοί οι καβγάδες δράστη και θύματος

Ο 51χρονος ζούσε στο εξωτερικό τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε νωρίτερα το enikos.gr, ο δράστης επέστρεψε πριν από περίπου δύο μήνες στην Ελλάδα από την Δανία. Ο 51χρονος είχε εκφράσει τις αντιρρήσεις του για την σχέση που διατηρούσε η μητέρα του με τον 66χρονο και αυτό ήταν ένα μόνιμο σημείο τριβής μεταξύ τους.

Οι καβγάδες δράστη και θύματος ήταν ομηρικοί, ακόμη και όταν εκείνος ήταν στο εξωτερικό.

Γλυφάδα δολοφονία

“Έτρωγε τα χρήματα της μάνας μου”

Το θύμα ήταν έμπορος χρωμάτων και καθώς η μητέρα του δράστη διατηρούσε κατάστημα με χρώματα, αποφάσισαν ο 66χρονος να μπει ως συνέταιρος. Η απόφαση αυτή έβρισκε αντίθετο τον 51χρονο γιο της, ο οποίος υποστήριζε ότι της έτρωγε χρήματα από το μαγαζί.

“Τώρα που γύρισα, τον καθάρισα. Είχαμε προσωπικές διαφορές” φέρεται να είπε στους αστυνομικούς κατά την κατάθεσή του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του enikos.gr ο δράστης στην κατάθεσή του ανέφερε ότι ο λόγος που σκότωσε τον 66χρονο ήταν ότι “έτρωγε τα χρήματα της μητέρας του εδώ και πολλά χρόνια”.

Κατά τη διάρκεια του άγριου εγκλήματος, έσπασε και η τζαμαρία του καταστήματος.

Γλυφάδα δολοφονία

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ