Βασίλης Λεβέντης: Το συγκινητικό μήνυμα της “Ένωσης Κεντρώων” για “τον πρόεδρο της καρδιάς μας”

Με ένα συγκινητικό μήνυμα ανακοίνωσε και επίσημα η “Ένωση Κεντρώων” ότι ο Βασίλης Λεβέντης πήρε σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”, έπειτα από νοσηλεία 2,5 μηνών. Ο πρόεδρος της “Ένωσης Κεντρώων”, που παρέμεινε επί 47 ημέρες διασωληνωμένος στη ΜΕΘ λόγω επιπλοκών που του προκάλεσε ο κορονοϊός, εξήλθε του νοσοκομείου σήμερα, στις 10:30 το πρωί.

Ο “πρόεδρος της καρδιάς μας” έλαβε το “πολυπόθητο εξιτήριο, βγαίνοντας νικητής από τη μάχη με την ασθένεια Covid19”, τονίζει η “Ένωση Κεντρώων” στην ανακοίνωσή της, επισημαίνοντας ότι θα ακολουθήσει και μία εύλογη περίοδος αποκατάστασης με φυσιοθεραπείες καθώς και ιατρική βοήθεια για την αντιμετώπιση των ζητημάτων υγείας που έχουν ενσκήψει. “Σε κάθε περίπτωση και αφού περάσει και η δέουσα περίοδος ανάπαυσης και αποκατάστασης του κ. Λεβέντη και μόλις ο ίδιος κρίνει ότι θα μπορεί να το κάνει με ευχέρεια, θα επικοινωνήσει με όλους και με τη βοήθεια της τεχνολογίας”, σημειώνει.

Η “Ένωση Κεντρώων” ευχαριστεί το νοσηλευτικό προσωπικό του ΕΚΑΒ και του “Ευαγγελισμού” για τη βοήθειά τους και εύχεται καλό κουράγιο στο προσωπικό της πρώτης γραμμής, που “είναι οι ήρωες της εποχής που διανύουμε”. Στέλνει, επίσης, σαφές και ηχηρό μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού για τον κορονοϊό καλώντας τους πολίτες να κάνουν το εμβόλιο. “Το πραγματικό θαύμα είναι η ιατρική γνώση που μπορεί και σώζει ζωές, ζωές που θα είχαν χαθεί σε δευτερόλεπτα, αν είχαμε αφεθεί στην ημιμάθεια και στον όχλο”, καταλήγει η ανακοίνωση της “Ένωσης Κεντρώων”.

Η ανακοίνωση της “Ένωσης Κεντρώων” για το εξιτήριο που έλαβε ο Βασίλης Λεβέντης

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:

“Μιας και τα καλά νέα κυκλοφορούν πιο γρήγορα από τα δυσάρεστα και όπως θα έχετε ήδη πληροφορηθεί, νωρίτερα σήμερα το πρωί της 9ης Δεκεμβρίου 2021, ο πρόεδρος της καρδιάς μας Βασίλης Λεβέντης, μετά από μακρά νοσηλεία στο Γ.Ν.Α. “Ευαγγελισμός”, έλαβε το πολυπόθητο εξιτήριο, βγαίνοντας νικητής από τη μάχη με την ασθένεια Covid19. Η μακρά αυτή νοσηλεία, αποτέλεσμα νόσησης από τον κορονωϊό SARS-COV2, θα έχει μια εύλογη περίοδο αποκατάστασης με φυσιοθεραπείες καθώς και ιατρική βοήθεια για την αντιμετώπιση των ζητημάτων υγείας που έχουν ενσκήψει. Σε κάθε περίπτωση και αφού περάσει και η δέουσα περίοδος ανάπαυσης και αποκατάστασης του κ. Λεβέντη και μόλις ο ίδιος κρίνει ότι θα μπορεί να το κάνει με ευχέρεια, θα επικοινωνήσει με όλους και με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Αδράχνουμε την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε και μεις ως ‘Ενωση Κεντρώων, το νοσηλευτικό προσωπικό του #ΕΚΑΒ, το #ιατρικό και #νοσηλευτικό προσωπικό του Γ.Ν.Α “#Ευαγγελισμός” για τη βοήθεια τους και να επαινέσουμε τον επαγγελματισμό και το υψηλό επίπεδο ικανοτήτων όλου του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της χώρας μας, που δίνουν καθημερινά μάχες, άνισες πολλές, φορές με έναν θανατηφόρο ιό που δεν κάνει διακρίσεις στους στόχους του. #ΚαλόΚουράγιο στο προσωπικό πρώτης γραμμής. Είναι οι ήρωες της εποχής που διανύουμε.

Θα θέλαμε λοιπόν να παρακαλέσουμε όλους, να προβείτε σε εμβολιασμό κατά του κορονωϊού ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι πιθανότητες νόσησης/βαριάς νόσησης/νοσηλείας και μετάδοσης του κορονωϊού, να τηρείτε τα μέτρα αποστασιοποίησης (1,5 ως 2 μέτρα όπου είναι εφικτό) και σε κάθε περίπτωση να φοράτε τις προβλεπόμενες μάσκες και πάντα με τον προβλεπόμενο τρόπο, ώστε να μειωθεί περαιτέρω η πιθανότητα προσβολής και μετάδοσης προς τρίτους. Το πραγματικό θαύμα είναι η ιατρική γνώση που μπορεί και σώζει ζωές, ζωές που θα είχαν χαθεί σε δευτερόλεπτα, αν είχαμε αφεθεί στην ημιμάθεια και στον όχλο. Καλή δύναμη σε όλους.

#ΜείνετεΑσφαλείς #ΚάντεΕμβόλιο #ΒγαίνουμεΝικητές”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ