Λάρισα: Πέθαναν από κορονοϊό 50χρονος προπονητής και 42χρονη μητέρα – Ήταν ανεμβολίαστοι

Θλίψη έχει προκαλέσει στη Λάρισα η είδηση του θανάτου δύο νέων ανθρώπων, που έφυγαν πρόωρα από τη ζωή έχοντας νοσήσει με κορονοϊό.

Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη με την απώλεια του 50χρονου γνωστού και πολύ αγαπητού προπονητή και της 42χρονης μητέρας δύο ανήλικων παιδιών.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε φίλος του 50χρονου στο STAR, ο άτυχος προπονητής δεν είχε εμβολιαστεί. «Κολλήσαμε την ίδια ημέρα, εγώ είχα κάνει τα εμβόλια, ο Γιώργος δεν ήθελε να τα κάνει και αρκετές φορές «μαλώσαμε». Για μένα έφυγε ένας αδερφός…», είπε.

Ο 50χρονος νοσούσε με κορονοϊό στο σπίτι του, το αντιμετώπιζε με φαρμακευτική αγωγή, όμως επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του και νοσηλεύτηκε για πολλές ημέρες στη ΜΕΘ.

Βουβό πένθος και για την 42χρονη Λαρισαία, η οποία ήταν μητέρα δύο ανήλικων παιδιών και έφυγε από τη ζωή λίγες ημέρες μετά την ανάρρωσή της από τον κορονοϊό.

“Ένας πνευματικός τους είχε επηρεάσει”

«Την Κυριακή το απόγευμα που είχε γενέθλια ο γιος της, φάγανε, κόψανε το γλυκό, και είπε ότι δεν αισθάνεται καλά, είχε εφίδρωση και …γεια σας» είπε γειτόνισσα της άτυχης γυναίκας. Σύμφωνα με το STAR, ήταν ανεμβολίαστοι εκείνη και ο σύζυγός της, κόλλησαν κορονοϊό, αλλά δεν πήγαν στο νοσοκομείο.

“Βρήκα την μητέρα του συζύγου και μου είπε ότι δήθεν ένας πνευματικός τους είχε επηρεάσει», ανέφερε η γειτόνισσα της 42χρονης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ