Μάριος Γεωργιάδης στον Realfm: Ο Βασίλης Λεβέντης έχει έναν Γολγοθά να διανύσει αλλά έχει μεγάλη θέληση

Ο Μάριος Γεωργιάδης μίλησε στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή και του Άκη Παυλόπουλου στον Realfm 97,8 για το εξιτήριο που πήρε ο Βασίλης Λεβέντης έπειτα από περίπου 2,5 μήνες νοσηλείας λόγω του κορονοϊού.

“Να ευχαριστήσω το νοσηλευτικό προσωπικό και τη διοίκηση του νοσοκομείου. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, τους ευχαριστώ γιατί ο πατέρας μου δεν θα ερχόταν στο σπίτι αυτή τη στιγμή αν δεν ήταν αυτοί” περιέγραψε.

“Έχει μια πολύ καλή επικοινωνία, μυοσκελετικά θέματα έχει, γιατί έπειτα από 75 ημέρες σε ένα κρεβάτι έχει αδυνατίσει. Έχει χάσει πάρα πολλά κιλά. Θα κάνει εντατικές φυσιοθεραπείες” πρόσθεσε.

Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι “το διάστημα που θα κάνει φυσιοθεραπείες θα είναι μεγαλύτερο από αυτό που έμεινε στο νοσοκομείο. Γιατί για να το θέσω σε εισαγωγικά, λίγο πιο λαϊκά είναι σαν ένα μωρό που πρέπει να μάθει να μπουσουλάει και να περπατάει. Έχει αδυνατίσει τόσο πολύ και δεν έχει μυοσκελετική δύναμη για να μπορέσει να σταθεί στα πόδια του και να περπατήσει. Είναι ένας Γολγοθάς αλλά έχει μεγάλη θέληση όμως”.

Μάριος Γεωργιάδης - Βασίλης Λεβέντης

“Δεν θέλω να είμαι απόλυτος αλλά νομίζω κατά 90% αν είχε εμβολιαστεί θα είχε αποφύγει την περιπέτεια. Είναι ένα μήνυμα που θέλω να περάσω ότι ο κόσμος πρέπει να εμβολιαστεί. Όχι, για να μην νοσήσει, γιατί δεν αποκτάς 100% ανοσία με το εμβόλιο, αλλά αν νοσήσεις θα το περάσεις σαν μια γρίπη και δεν θα πεθάνεις. Αυτό είναι το σημαντικό που πρέπει να καταλάβει ο κόσμος που δεν εμβολιάζεται” συμπλήρωσε.

“Έχει μεγάλη θέληση, τα καταφέραμε θεωρώ κατά ένα μεγάλο ποσοστό, έχουμε τώρα έναν Γολγοθά να διανύσουμε αλλά πιστεύω θα τα καταφέρει” κατέληξε ο γιος του Βασίλη Λεβέντη.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ