Εξιτήριο για τον Βασίλη Λεβέντη – Το “ευχαριστώ” από τον Μάριο Γεωργιάδη

Εξιτήριο πήρε στις 10:30 από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» ο Βασίλης Λεβέντης, έπειτα από περίπου 2,5 μήνες νοσηλείας. Έτσι η περιπέτεια του με τον κορονοϊό έληξε.

Από τις 76 ημέρες, τις 47 ήταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ λόγω των επιπλοκών που του προκάλεσε ο κορονοϊός.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός” για τον Βασίλη Λεβέντη

Σήμερα 9 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 10:30, ο κος Βασίλης Λεβέντης,  Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, μετά από νοσηλεία 75 ημερών, έλαβε εξιτήριο από το Γ.Ν.Α« Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ».

Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ικανοποιητική.

Το “ευχαριστώ” από τον Μάριο Γεωργιάδη

Ο γιος του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων Μ. Γεωργιάδης αρχικά ευχαρίστησε το νοσηλευτικό προσωπικό.

“Να ευχαριστήσω όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό του προέδρου, του πατέρα μου, Βασίλη Λεβέντη, από τον απλό τραυματιοφορέα μέχρι την διοίκηση γιατί χωρίς αυτούς, δεν θα ήταν στη ζωή αυτή τη στιγμή ο πατέρας μου” τόνισε.

Ο Μάριος Γεωργιάδης πρόσθεσε ότι “περάσαμε μια πάρα πολύ μεγάλη δυσκολία και εάν δεν ήταν αυτοί οι άνθρωποι κοντά του, τώρα δεν θα ήμουν εδώ για να τον πάρω να τον πάω στο σπίτι. Ευχαριστώ και όλους τους φίλους οι οποίοι έστελναν την αγάπη και τα μηνύματά τους και θέλω να προτρέψω τον κόσμο να εμβολιαστεί, όχι για να μην νοσήσει, αλλά για να μην πεθάνει. Είναι πολύ σημαντικό αυτό που σας είπα”.

Όπως είπε ο κ. Γεωργιάδης, “ο πατέρας μου είναι ανυπόμονος για να πάει σπίτι. Είναι καλά αλλά έχει μια μεγάλη μυοσκελετική αδυναμία και θα κάνει φυσικοθεραπείες για να μπορέσει να σταθεί στα πόδια του και να περπατήσει. Έχει καταπονηθεί ο οργανισμός του. Νοητικά είναι πάρα πολύ καλά και θα μιλήσει εν ευθέτω χρόνω και μαζί σας”.

Σχετικά με το πώς βίωσε ο ίδιος, την περιπέτεια αυτή, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι “το βιώσαμε πάρα πολύ δύσκολα, όπως θα το βίωνε ο κάθε άνθρωπος που έχει κάποιον δικό του στο νοσοκομείο”.

Ο κ. Γεωργιάδης ξεκαθάρισε ότι ο πατέρας του δεν ήταν ποτέ στο κίνημα των αντιεμβολιαστών. Όπως είπε, “απλώς δεν πρόλαβε να εμβολιαστεί, αλλά είχε και κάποια φοβία λόγω υποκείμενων νοσημάτων που είχε”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ