Δολοφονία στη Γλυφάδα: Ο γιος διαφωνούσε με τη σχέση της μητέρας του – “Τον καθάρισα”

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την δολοφονία στη Γλυφάδα. Όπως έγινε γνωστό νωρίς σήμερα το πρωί ένας 51χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 66χρονο σύντροφο της μητέρας του, μπροστά στο μαγαζί της μητέρας του στην περιοχή.

Ο 51χρονος ζούσε στο εξωτερικό τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του enikos.gr επέστρεψε πριν από περίπου δύο μήνες από την Δανία. Η σχέση που διατηρούσε η μητέρα του ήταν μόνιμο σημείο τριβής μεταξύ τους, καθώς δεν συμφωνούσε.

Οι καβγάδες μεταξύ τους ήταν ομηρικοί ακόμη και όταν εκείνος ήταν στο εξωτερικό.

Το θύμα ήταν έμπορος χρωμάτων και καθώς η μητέρα του δράστη διατηρούσε κατάστημα με χρώματα, αποφάσισαν ο 66χρονος να μπει ως συνέταιρος. Η απόφαση αυτή έβρισκε αντίθετο τον 51χρονο γιο της, ο οποίος υποστήριζε ότι της έτρωγε χρήματα από το μαγαζί.

“Τώρα που γύρισα, τον καθάρισα. Είχαμε προσωπικές διαφορές” φέρεται να είπε στους αστυνομικούς κατά την κατάθεσή του.

Γλυφάδα δολοφονία

Το χρονικό της δολοφονίας: Ο καβγάς και η αιματηρή κατάληξη – “Έτρωγε τα χρήματα της μάνας μου”

Ο 51χρονος σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας του με 3 μαχαιριές. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του enikos.gr οι δύο άνδρες είχαν προσωπικές διαφορές. Στην κατάθεσή του αναφέρει ότι ο λόγος που τον σκότωσε ήταν ότι “έτρωγε τα χρήματα της μητέρας του εδώ και πολλά χρόνια”.

Ο δράστης περίμενε το θύμα, έξω από το κατάστημα που διατηρεί η μητέρα του στη Γλυφάδα. Είχαν διαπληκτισμό, ενώ ο καβγάς τους έγινε έντονος. Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες οι δύο άνδρες “έπαιξαν” ξύλο πριν την δολοφονία.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια του καβγά έσπασαν και την τζαμαρία του καταστήματος.

Ο 51χρονος αμέσως μετά την δολοφονία παραδόθηκε στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής, ενώ τα πρώτα του λόγια στους αστυνομικούς ήταν “είχαμε διαφορές”.

Γλυφάδα δολοφονία

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ