Νάξος: “Πόλεμος” δημοτικής αρχής – αντιπολίτευσης για τη… μπασκέτα που έγινε viral

“Πόλεμος” έχει ξεσπάσει στη Νάξο και ειδικότερα στην κοινότητα της Κωμιακής ανάμεσα στη δημοτική αρχή και την αντιπολίτευση για μία μπασκέτα που τοποθετήθηκε σε λάθος σημείο. Συγκεκριμένα οι υπεύθυνοι έβαλαν τη μπασκέτα εκτός γηπέδου στην αυλή ενός σχολείου, με συνέπεια να γίνει viral.

“Πέρα από το αστείο της υπόθεσης που αφορά στο σημείο που βρίσκεται η μπασκέτα στο γήπεδο,  υπάρχει και το θέμα της ασφάλειας των παιδιών. Έχει πέσει ένα πρόσθετο μπετό στο προαύλιο χώρο του σχολείου το οποίο σηκώνεται γύρω στους 10-12 πόντους δημιουργώντας ένα σκαλοπάτι. Ήδη έχουμε καταγγελίες από γονείς με παιδιά που έχουν σκοντάψει στο συγκεκριμένο σημείο και έχουν πέσει κάτω”, δήλωσε στο Mega και την εκπομπή Live News ο τοπικός σύμβουλος Κορωνίδας, Δημήτρης Κορρές.

Άλλη εικόνα δίνει όμως ο δήμος που λέει ότι η παλιά μπασκέτα έμεινε στο νέο γήπεδο μέχρι να έρθει η καινούργια που θα μπει στο σωστό σημείο.

Το δικό του σχόλιο έκανε και ο αθλητικός σύλλογος του νησιού  «Στον ΑΠ.Α.Σ θα σας μάθουμε να βάζετε και σε αυτό το καλάθι… Εγγραφές καθημερινά!».

Ο δήμος λέει πως τα επόμενα εικοσιτετράωρα θα μπει στην σωστή θέση η μπασκέτα, από την άλλη αντιπολίτευση σημειώνει πως θα μπορούσε στον μεγάλο αύλειο χώρο του σχολείου με το πρόγραμμα «Φιλόδημος» και τα 119.000 ευρώ που είχε στο ταμείο,  να φτιαχτεί ένα καλύτερο γήπεδο έτσι και αλλιώς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ