Αγία Βαρβάρα: «Έριξα δύο φορές, ξαναγέμισα και έριξα άλλη μία» – Τα κυνικά λόγια του 69χρονου που σκότωσε τον γαμπρό του

Επί 4 ώρες περιέγραφε στον ανακριτή ο 69χρονος που σκότωσε τον γαμπρό του στην Αγία Βαρβάρα το πώς άρχισε ο καβγάς μεταξύ τους και πώς κατέληξε στη δολοφονία. Σημειώνεται ότι ο δράστης και η σύζυγός του προφυλακίστηκαν μετά τις απολογίες τους. Η σύζυγός του θεωρείται συνεργός καθώς υπάρχει μαρτυρία ότι φώναζε: «ρίξτου, ρίξτου».

Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: «Άκουσα την μητέρα μου να φωνάζει “ρίξτου, ρίξτου”» λέει η κόρη του δράστη – Τι αποκαλύπτει ο γιος

Ο 69χρονος, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το STAR, άρχισε την απολογία του ζητώντας συγγνώμη από τα εγγόνια του που τούς στέρησε τον πατέρα τους.

Όπως υποστήριξε, «την ημέρα που έγινε το φονικό έπινα καφέ στο μπαλκόνι του σπιτιού, στο ισόγειο. Τσακωθήκαμε φραστικά με τον γαμπρό μου, την ώρα που έμπαινε στο σπίτι. Μου είπε “θα σε αφανίσω, σε έχω λιώσει, είσαι πεθαμένος”. Στο βάθος του σπιτιού ήταν η γυναίκα μου, τακτοποιούσε τα ψώνια από το σούπερ μάρκετ. Θόλωσα και πήγα πήρα την καραμπίνα από το ντουλάπι και τον πυροβόλησα τρεις φορές. Η καραμπίνα είναι δίκαννη. Έριξα δύο φορές, ξαναγέμισα και έριξα άλλη μία».

Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Η κόρη του δράστη είχε μηνύσει τον Νοέμβριο τους γονείς της για ενδοοικογενειακή βία

«Δεν ήταν προσχεδιασμένο το έγκλημα»

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 69χρονος ισχυρίστηκε ότι το έγκλημα δεν ήταν προσχεδιασμένο και ότι την καραμπίνα την έφερε από το χωριό, για να μην του την κλέψουν. Ο κατηγορούμενος αναφέρθηκε με λεπτομέρειες και στις κακές σχέσεις που είχαν με τον γαμπρό του και την κόρη του, οι οποίες τους είχαν οδηγήσει να αλληλομηνυθούν τέσσερις φορές μέσα σε έναν χρόνο.

Η κηδεία του άτυχου γιατρού θα γίνει την Παρασκευή, 1 Μαρτίου στο Γ’ Νεκροταφείο.

Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: «Ο γιατρός είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα στα πεθερικά του» – Αποκαλυπτικές μαρτυρίες

Ο 69χρονος σημάδεψε τον γιο του μετά τη δολοφονία του γαμπρού του – «Θα σε σκοτώσω και εσένα»

Τα δευτερόλεπτα που ακολούθησαν την δολοφονία του 57χρονου γιατρού στην Αγία Βαρβάρα, περιγράφει ο γιος του δράστη και αδελφός της συζύγου του θύματος.

Ο άνδρας ανέφερε πως «είδα από το μπαλκόνι τον πατέρα μου να κρατάει την καραμπίνα και να φωνάζει “τον σκότωσα τον Π…”. Όταν πήρα τηλέφωνο το θύμα άκουσα το τηλέφωνό του να χτυπάει στο ισόγειο και κατάλαβα ότι ήδη τον είχε σκοτώσει».

«Όταν φώναξα στον πατέρα μου από το μπαλκόνι “τι έκανες ρε;” εκείνος, έστρεψε το όπλο κατά πάνω μου και είπε “θα σε σκοτώσω και εσένα”. Αυτό το είδε και ο 12χρονος γιος μου που βγήκε στο μπαλκόνι», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Οι λόγοι αντιδικίας με τον γαμπρό

Επίσης, ο άνδρας ανέφερε ότι οι γονείς του είχαν καλές σχέσεις με την αδερφή και τον γαμπρό του πριν από κάποια χρόνια. Ωστόσο, όλα φέρεται να άλλαξαν, επειδή εκείνοι αναζητούσαν τρόπο να ασκούν έλεγχο στη ζωή της και στα ανήλικα εγγόνια τους. Μάλιστα, ο άνδρας ανέφερε ότι οι γονείς διεκδίκησαν την επιμέλεια των εγγονιών με ψευδείς λόγους, ώστε να έχουν έλεγχο στη ζωή τους και να αποφασίζουν εκείνοι.

«Μέχρι πριν 3 χρόνια οι σχέσεις τους ήταν καλές και το ζευγάρι άφηνε τα παιδιά στους παππούδες. Ωστόσο, οι γονείς μου είχαν γίνει παρεμβατικοί στη ζωή της αδερφής μου. Τότε, μετά από δική μου προτροπή βρήκαν μια γυναίκα για να κρατάει τα παιδιά, μέχρι που αραίωσαν οι σχέσεις με τους παππούδες. Οι γονείς μου θεώρησαν ότι για αυτό έφταιγε ο γαμπρός μου και έγιναν εχθρικοί απέναντί του», είπε χαρακτηριστικά.

«Θεωρώ ότι επειδή έχαναν τον έλεγχο, δημιούργησαν όλοι αυτή την ιστορία με την κακοποίηση των παιδιών με σκοπό να πάρουν την επιμέλεια. Ότι αυτός ήταν ο σκοπός τους, μου το είχαν πει ρητώς», σημείωσε στις δηλώσεις του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ