Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: «Σε έφαγα σαν μπεκάτσα» – Όσα σοκαριστικά άκουσε στο τηλέφωνο η σύζυγος του γιατρού

Αποκαλυπτική για τα όσα συνέβησαν το περασμένο Σάββατο στην Αγία Βαρβάρα, με την δολοφονία του 57χρονου γιατρού από τα χέρια του 69χρονου πεθερού του, ήταν η δικηγόρος του ζευγαριού, Ιωάννα Κολοβάλτσιου.

«Είναι δύσκολη η θέση μου γιατί με είχαν επισκεφθεί το ζευγάρι πριν ένα χρόνο προκειμένου να μου εκθέσουν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν με τους γονείς τους. Οι δράστες είχαν στείλει ένα εξώδικο. Μου έκανε εντύπωση η στάση του  57χρονου γιατρού γιατί αν και ήταν γαμπρός έδειχνε σεβασμό στους γονείς της συζύγου του» είπε μιλώντας στο Mega.

Την ώρα του φονικού η σύζυγος μιλούσε με τον άνδρα της

Η σύζυγος του δολοφονηθέντα και κόρη του δράστη άκουσε τηλεφωνικά όλα όσα διαδραματίστηκαν κατά την ώρα της δολοφονίας.

«Εκείνη την ώρα μιλούσε με τον άνδρα της στο τηλέφωνο όταν άκουσε την μητέρα της να φωνάζει “ρίξ’ του ρίξ’ του”. Άκουσε τους πυροβολισμούς και αμέσως ξεκίνησε να ουρλιάζει έντρομη και να φωνάζει το όνομα του συζύγου της. Εκείνη τη στιγμή άκουσε τον πατέρα της να λέει “σε έφαγα σαν μπεκάτσα”», δηλώνει η συνήγορος του ζευγαριού.

Σε ερώτηση για το τι επακολούθησε και τι έκανε η σύζυγος στη συνέχεια η κα Κολοβάλτσιου δήλωσε: «Η γυναίκα έκλεισε το τηλέφωνο αφού δεν της απαντούσε κανείς και αμέσως την καλεί ο μικρός της γιός που ήταν στο σπίτι. Τον προέτρεψε να πάρει την αδερφή του και να ανέβουν πάνω όσο πιο ψηλά γίνεται, εννοώντας στο σπίτι του αδερφού της του αστυνομικού».

«Η σύζυγος του 57χρονου γιατρού και κόρη του δράστη τα δήλωσε όλα στην Ασφάλεια από την πρώτη στιγμή», καταλήγει η κα Κολοβάλτσιου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ