Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: «Ο γιατρός είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα στα πεθερικά του» – Αποκαλυπτικές μαρτυρίες

Όλο και περισσότερα στόματα ανοίγουν για την στυγερή δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα, που ξετυλίγουν το κουβάρι των δραματικών γεγονότων, με θύμα έναν 57χρονο γιατρό, που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες της καραμπίνας του πεθερού του.

Στενοί συγγενείς τους φίλοι και συγχωριανοί του 69χρονου που έβαψε τα χέρια του με αίμα, μίλησαν στο Mega για το έγκλημα που έχει συνταράξει την Αγία Βαρβάρα.  Όπως τονίζουν στο Live News γείτονες του δράστη και του θύματος, που τους γνώριζαν για χρόνια, οι σχέσεις τους το τελευταίο διάστημα ήταν κάκιστες.

«Ο γιατρός είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα στους γονείς να μην βλέπουν τα παιδιά», είπε η γειτόνισσα.

Τον περασμένο Οκτώβριο όπως λένε, ο 69χρονος δράστης και η σύζυγός του, είχαν τσακωθεί άγρια με το θύμα, με τις φωνές να ξεσηκώνουν ολόκληρη τη γειτονιά. «Τον Οκτώβρη έγινε ένα πολύ άσχημο σκηνικό. Διαπληκτιζόταν ο γαμπρός με τον πεθερό. Φώναζε η πεθερά ”θα σε σκοτώσω”. Μετά από λίγο ήρθε η αστυνομία», πρόσθεσε.

Ο πεθερός υποστηρίζει ότι σκότωσε τον γαμπρό του, επειδή κακοποιούσε την κόρη του. Κάτι πάντως που για την ώρα δεν φαίνεται να επιβεβαιώνεται από πουθενά, αλλά αντιθέτως φέρονται να διαψεύδουν τόσο η σύζυγος του γιατρού που δολοφονήθηκε όσο και ο αδελφός της.

«Γενικά ήταν πολύ ερωτευμένοι. Πολύ ερωτευμένοι. Ούτε που πέρναγε από το μυαλό μου ποτέ ότι θα ζήσω κάτι τέτοιο. Και ότι θα ζήσω κάτι τέτοιο», δήλωσε ένας οικογενειακός φίλος.

Όπως υποστηρίζουν στο Live News άτομα από το στενό περιβάλλον δράστη και θύματος, τα αίτια του φονικού, κρύβονται πιθανότατα στις κακές σχέσεις που είχαν μεταξύ τους και όχι στην υποτιθέμενη κακοποιητική συμπεριφορά του γιατρού στη γυναίκα του. «Ήταν μία πολύ καλή οικογένεια, δεν είχαν δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα, ήταν ήσυχοι και τυπικοί με όλους», προσθέτει η γειτόνισσα.

Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι πριν από τη δολοφονία – «Μην μιλάς με πεθαμένους»

Μια κουβέντα ήταν αρκετή για να οδηγήσει τον 69χρονο τραυματιοφορέα στο να αρπάξει την καραμπίνα και να σκοτώσει τον γαμπρό του μπροστά στα μάτια της ανήλικης εγγονής του, το περασμένο Σάββατο στην Αγία Βαρβάρα.

Σύμφωνα με αυτήκοο μάρτυρα που παρουσίασε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha, την φράση αυτή φέρεται να είπε ο 57χρονος στην κόρη του.

«Τι κάνει η μητέρα σου, έχεις μιλήσει μαζί της;», φέρεται να ρώτησε ο 69χρονος την εγγονή του.

«Μη μιλάς σε πεθαμένους» υποστηρίζει ο μάρτυρας ότι είπε το θύμα στην κόρη του την ώρα που κατέβαιναν από τον 1ο όροφο για να φύγουν και συνάντησαν τον δράστη. Η γυναίκα του 57χρονου έλειπε από την Αθήνα.

Ωστόσο υπάρχει και δεύτερη μαρτυρία, που ανατρέπει την πρώτη, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής T-LIFE, δίνει μία διαφορετική εκδοχή, σύμφωνα με την οποία, την φράση είπε ο 69χρονος για το θύμα.

Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την άγρια δολοφονία

Η ίδια εκπομπή μετέδωσε και ένα βίντεο-ντοκουμέντο, λίγα λεπτά μετά την άγρια δολοφονία του 57χρονου από τον πεθερό του, το απόγευμα του Σαββάτου (24/2) στην Αγία Βαρβάρα.

Στο βίντεο, που μετέδωσε ο Alpha, διακρίνεται ο 69χρονος δράστης να περπατάει στον δρόμο, κρατώντας το φονικό όπλο στο χέρι του. Πίσω του, ακολουθεί η σύζυγός του, η οποία, φέρεται να τον είχε προτρέψει νωρίτερα να δολοφονήσει τον γαμπρό τους. «Ρίξ’ του, φά’ τον», φέρεται να φώναζε η σύζυγος του 69χρονου από το θυροτηλέφωνο, σύμφωνα με μαρτυρία που έχει στην διάθεσή της η ΕΛ.ΑΣ.

Στις εικόνες διακρίνεται ο δράστης να περπατάει με κατεύθυνση το Αστυνομικό Τμήμα, ενώ στην αυλή του σπιτιού τους βρίσκεται νεκρός ο 57χρονος γαμπρός τους, μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Στο μεταξύ, στα πλάνα φαίνονται και οι μηχανές της ΔΙΑΣ να κατευθύνονται στο σημείο του εγκλήματος. Τις αστυνομικές αρχές έχει ενημερώσει ο αστυνομικός γιος του δράστη. Όταν οι αστυνομικοί αντιλαμβάνονται τον δράστη, η μηχανή ακινητοποιείται, κάνει γρήγορα αναστροφή και κατευθύνεται προς τον ένοπλο πεθερό και την σύζυγό του. Μέσα σε ελάχιστα λεπτά, οι αστυνομικοί του περνούν χειροπέδες.

Σημειώνεται, ότι ο 69χρονος έστησε καρτέρι στον γαμπρό του και τον δολοφόνησε μπροστά στα μάτια της ανήλικης εγγονής του, ισχυριζόμενος πως προχώρησε στο έγκλημα, επειδή η κόρη του «δεν περνούσε καλά στο γάμο», κάτι που η ίδια διαψεύδει.

Στον 69χρονο ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοφορία και οπλοχρησία, ενώ η σύζυγός του κατηγορείται για συνέργεια στην ανθρωποκτονία. Και οι δύο τους αναμένονται να απολογηθούν το πρωί της Τετάρτης.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο: 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ