Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: «Άκουσα την μητέρα μου να φωνάζει “ρίξτου, ρίξτου”» λέει η κόρη του δράστη – Τι αποκαλύπτει ο γιος

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την εν ψυχρώ δολοφονία του γιατρού στην Αγία Βαρβάρα, ο οποίος έπεσε νεκρός όταν τον πυροβόλησε με καραμπίνα ο πεθερός του.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, ο γιατρός φέρεται να μιλούσε στο τηλέφωνο με την γυναίκα του, τη στιγμή που ο πατέρας της σήκωσε το όπλο και τον πυροβόλησε.

Όπως μετέδωσε το LIVE NEWS, λίγα λεπτά πριν από το φονικό και ενώ η σύζυγος μιλούσε με τον γιατρό στο τηλέφωνο, φέρεται να άκουσε τη μητέρα της να λέει στην κόρη της «πού πας με τον ψυχάκια;».

«Ρίξτου, ρίξτου»

Η σύζυγος του θύματος και κόρη του δράστη κατέθεσε στις Αρχές ότι τη στιγμή του φονικού μιλούσε στο τηλέφωνο με τον άντρα της και άκουσε την μητέρα της να φωνάζει «ρίξτου, ρίξτου».

«Όλα έγιναν άνευ αιτίας. Ο πατέρας μου ήθελε να έχει τον έλεγχο σε όλα. Δεν υπήρχε λόγος να γίνει όλο αυτό. Την ώρα του φονικού μιλούσα με τον σύζυγό μου στον τηλέφωνο. Πήγαινε να πετάξει τα σκουπίδια. Η κόρη μου βρισκόταν στο αυτοκίνητο. Άκουσα τη μητέρα μου να φωνάζει στην κόρη μου “που πας με τον ψυχάκια”. Όταν έμπαινε ο σύζυγός μου στην είσοδο της πολυκατοικίας άκουσα την μητέρα μου να φωνάζει “ρίξτου, ρίξτου”. Τότε άκουσα έναν πυροβολισμό και ο σύζυγός μου σταμάτησε να μιλάει», ανέφερε χαρακτηριστικά στο Mega.

Ο γιος του δράστη, δήλωσε με τη σειρά του: «Ήταν ένα καρτέρι θανάτου. Ο δράστης ήξερε το πρόγραμμα του γαμπρού μας ανά πάσα ώρα και στιγμή. Δεν ξέρουμε τον λόγο για τον οποίο του αφαίρεσε τη ζωή, αλλά φαίνεται να το είχε προσχεδιάσει γιατί διαφορετικά η καραμπίνα, που είχε στο χωριό, δεν είχε λόγο να υπάρξει στην Αθήνα. Ο ίδιος ήθελε να ελέγχει ακόμη και τη δική μου σύντροφο».

«Δεν τον παρότρυνα να κάνει την δολοφονία»

Η σύζυγος του δράστη ωστόσο φαίνεται να τα αρνείται όλα και να ισχυρίζεται ότι απλώς τον συνόδεψε μέχρι το αστυνομικό τμήμα.

«Δεν έχω κάνει τίποτα εγώ. Εκείνη την ώρα γύριζα από τα ψώνια που έκανα στο σούπερ μάρκετ. Δεν τον παρότρυνα να κάνει τη δολοφονία. Απλώς τον συνόδεψα μέχρι το αστυνομικό τμήμα, όπου τον συνέλαβαν στα μισά της διαδρομής», ανέφερε η ίδια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ