Συγκάτοικος Ζακ Κωστόπουλου: Δεν είχε ανάγκη να κλέψει – Στο σπίτι του βρήκαμε μετρητά

Ο συγκάτοικος του Ζακ Κωστόπουλου, Ηλίας Γκίωνης, αποκάλυψε στο “Έθνος της Κυριακής”, ότι ο 33χρονος δεν θα έμπαινε σε καμία περίπτωση σε κατάστημα για να κάνει ληστεία, καθώς αμειβόταν από τις δουλειές του, ενώ έπαιρνε και επίδομα οροθετικού, ύψους 700 ευρώ. Στο κομοδίνο του διαμερίσματός του βρέθηκαν μετά τον τραγικό θάνατό του μετρητά, καθώς είχε πάρει το επίδομα οροθετικού στις 10 Σεπτεμβρίου.

Ο Ζακ δεν είχε ανάγκη από χρήματα. Αρθρογραφούσε σε έντυπα, έπαιρνε κάθε μήνα στον τραπεζικό λογαριασμό του το επίδομα οροθετικού ύψους 700 ευρώ και λάμβανε επίσης χρήματα από τα σόου που έκανε περιστασιακά. Αμειβόταν περίπου με 50 ευρώ την βραδιά. Σκεφτείτε ότι έδινε χρήματα για τα υλικά που χριαζόταν για το ντύσιμο στις παραστάσεις του. Αν ήθελε λεφτά μπορούσε να πάρει ένα τηλέφωνο όπως είχε κάνει παλιότερα, να μου ζητήσει. Μπορούσε επίσης να ζητήσει από τον αδελφό του, τον οποίο υπεραγαπούσε. Σε καμία περίπτωση δεν θα έμπαινε σε μαγαζί να κάνει ληστεία. Είχε την οικογένειά του και είχε και πέντε πολύ στενούς φίλους” δήλωσε στην εφημερίδα.

“Στο κομοδίνο του βρήκαμε μετρητά. Εκεί άφηνε τα πάντα. Δεν είχε κάρτα ανάληψης και έτσι έκανε ανάληψη ένα σημαντικό ποσό από το βιβλιάριο του για να περνάει τον μήνα. Το ψυγείο του ήταν γεμάτο και τα ρούχα του στην εντέλεια. Το σπίτι είχε ενοικιαστεί σε χαμηλή τιμή και γενικά ο Ζακ δεν είχε πολλά έξοδα” τόνισε.

Ο συγκάτοικός του δήλωσε σχετικά με το βίντεο “Δεν είχα ξαναδεί ποτέ τον Ζακ σε τέτοια κατάσταση, όπως αυτή στην οποία φαίνεται στο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας. Στα πλάνα δεν φαίνεται νηφάλιος. Δεν ήταν ο Ζακ αυτός που έβλεπα. Πραγματικά δεν ξέρω τι συνέβη. Για το μαχαίρι δεν το συζητώ. Ο φίλος μου δεν είχε πειράξει ούτε μυρμήγκι”.

Πηγή: Έθνος της Κυριακής

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ