Μήνυση για πειρατεία σε πλοίο

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Interpol η Ελλάδα θα υποβάλει μήνυση για την υπόθεση πειρατείας των ελληνικών συμφερόντων πετρελαιοφόρου Irene SL τον Απρίλιο του 2011... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Μήνυση για πειρατεία σε πλοίο 

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Interpol η Ελλάδα θα υποβάλει μήνυση για την υπόθεση πειρατείας των ελληνικών συμφερόντων πετρελαιοφόρου Irene SL τον Απρίλιο του 2011.

Όπως αναφέρει ο «Βηματοδότης», η μήνυση θα γίνει με βάση τα στοιχεία που συγκέντρωσε η Interpol μετά την απελευθέρωση του σκάφους, αφού μέλη του πληρώματος αναγνώρισαν τέσσερις από τους πειρατές σε φωτογραφίες.

Η είδηση έγινε γνωστή, μετά τη συνάντηση του αρχηγού του Λιμενικού Σώματος κ. Ν. Παπαγιαννόπουλου με τον γενικό διευθυντή της Interpol κ. Κ. Νoble.

 

Πηγή: Βηματοδότης