Ανδρουλάκης: Η διπλωματία, η συνεννόηση και ο σεβασμός στο Διεθνές Δίκαιο, προϋποθέσεις για ειρήνη και σταθερότητα στη Μέση Ανατολή

ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Ο Νίκος Ανδρουλάκης τόνισε ότι «για να έχουμε ειρήνη και σταθερότητα προϋποθέσεις είναι: Η διπλωματία, η συνεννόηση και ο σεβασμός στο διεθνές δίκαιο» στη Μέση Ανατολή.
  • Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής εξέπρασε την οδύνη του για τον άδικο χαμό των μαθητριών και των μαθητών στο Ιράν από τους βομβαρδισμούς του Ισραήλ.
  • Ο Νίκος Ανδρουλάκης παρέστη στις εκδηλώσεις για την 148η επέτειο της επανάστασης του Ολύμπου στο Λιτόχωρο, τιμώντας όσους έθεσαν τα θεμέλια για την απελευθέρωση της Μακεδονίας.

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του enikos.gr

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Στις εκδηλώσεις για την 148η επέτειο της επανάστασης του Ολύμπου, στο Λιτόχωρο, παρέστη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης και σε δηλώσεις του αμέσως μετά επισήμανε μεταξύ άλλων:

«Τιμούμε σήμερα την επανάσταση του Ολύμπου, το 1878, όπου μια χούφτα γενναίων Ελλήνων σήκωσαν το ανάστημά τους απέναντι στην Οθωμανική Αυτοκρατορία, βάζοντας το θεμέλιο για την απελευθέρωση της Μακεδονίας μας αργότερα».

Ο κ. Ανδρουλάκης εξέφρασε την οδύνη του για τον άδικο χαμό των μαθητριών και των μαθητών στο Ιράν από τους βομβαρδισμούς του Ισραήλ.

«Η Μέση Ανατολή φλέγεται ξανά. Για να έχουμε ειρήνη και σταθερότητα προϋποθέσεις είναι: Η διπλωματία, η συνεννόηση και ο σεβασμός στο διεθνές δίκαιο», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google