Τελικός Survivor All Star: Νέο καρφί του Σάκη Κατσούλη για τον Ντάνο

Σάκης Κατσούλης και Νίκος Μπάρτζης διεκδικούν απόψε στον μεγάλο τελικό του Survivor All Star το τρόπαιο αλλά και το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Τελικός Survivor All Star: Η είσοδος των δύο φιναλίστ στο Γαλάτσι – Σάκης και Νίκος έκαναν πρόβα για το… τρόπαιο

Μάλιστα, στην έναρξη του αποψινού επεισοδίου ο Γιώργος Λιανός ζήτησε από τους δύο φιναλίστ να μοιραστούν τα συναισθήματά τους αλλά και τις αναμνήσεις τους από το πρώτο τηλεφώνημα που τους έγινε για να συμμετάσχουν στο φετινό Survivor.

«Ήταν ένα τηλέφωνο που προξένησε σε όλους άγχος, είναι ένα δύσκολο παιχνίδι επιβίωσης, ξέρεις ότι πας στην απομόνωση. Μου έφερε άγχος, πολλή σκέψη, συζήτηση με τη Μαριαλένα και ήρθαν μηνύματα του κόσμου, μιας και είχε μαθευτεί ότι θα γίνει το Survivor All Star. Οι ίδιοι άνθρωποι που με στήριξαν το 2021 οι ίδιοι ήθελαν να με ξαναδούν στις οθόνες», ανέφερε ο Σάκης Κατσούλης.

Survivor All Star: Οι αναρτήσεις της Μαριαλένας και του Μάριου λίγο πριν από τον τελικό – ΦΩΤΟ

«Σεβόμενος τον κόσμο, την οικογένειά μου, δεν θα μπορούσα να δαγκώσω το χέρι που με τάισε, το πρόγραμμα που μου άλλαξε τη ζωή», τόνισε με νόημα ο νικητής του Survivor 2021.

Όπως είναι φυσικό, η ατάκα αυτή του Σάκη μόνο αδιάφορη δεν ήταν για τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι για ακόμη μια φορά κάνουν λόγο για «καρφί» του Σάκη Κατσούλη.Επεξηγηματικά, οι φανς στο Twitter μόλις άκουσαν τον φιναλίστ να διατυπώνει την φράση για το «χέρι που τον τάισε» υπέθεσαν πως αποδέκτης του υπονοούμενου δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Survivor All Star: Οι πρώτες δηλώσεις της Μαριαλένας Ρουμελιώτη – «Πέρασα αρκετά δύσκολα»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ