Τελικός Survivor All Star: Η είσοδος των δύο φιναλίστ στο Γαλάτσι – Σάκης και Νίκος έκαναν πρόβα για το… τρόπαιο

Μόλις ξεκίνησε ο μεγάλος τελικός του Survivor All Star με τους δύο φιναλίστ, Σάκη Κατσούλη και Νίκο Μπάρτζη, να κάνουν πρόβα για το ποιος θα σηκώσει το πολυπόθητο τρόπαιο στο κατάμεστο Γαλάτσι.

Survivor All Star: Οι αναρτήσεις της Μαριαλένας και του Μάριου λίγο πριν από τον τελικό – ΦΩΤΟ

Ειδικότερα, ο Γιώργος Λιανός υποδέχθηκε για τελευταία φορά τους τηλεθεατές στο φετινό Survivor All Star.

«Απόψε παίζεται ο τελευταίος στίβος μάχης. Οι κερκίδες είναι μοιρασμένες. Φίλαθλοι προσοχή με τα καπνογόνα, θα τιμωρηθεί η ομάδα μας. Πάμε να… σπάσουμε αυτό εδώ το θέατρο και να υποδεχθούμε τον Νίκο Μπάρτζη και τον Σάκη Κατσούλη», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιανός με τους δύο φιναλίστ να κάνουν θεαματική είσοδο στην αρένα του Γαλατσίου.

Survivor All Star: Οι πρώτες δηλώσεις της Μαριαλένας Ρουμελιώτη – «Πέρασα αρκετά δύσκολα»

Νίκος Μπάρτζης και Σάκης Κατσούλης έκαναν την εμφάνισή τους μην μπορώντας να πιστέψουν την θερμή υποδοχή του κόσμου. «Τι γίνεται;», ψιθύρισε, μάλιστα, ο Σάκης Κατσούλης σχολιάζοντας την ατμόσφαιρα που έφτιαξαν στο κατάμεστο Άλσος Βεΐκου, οι παρευρισκόμενοι που φώναζαν συνθήματα και χειροκροτούσαν.

Οι τηλεφωνικές γραμμές άνοιξαν για τον Σάκη και τον Νίκο και σε λίγες ώρες θα γνωρίζουμε ποιος είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor All Star που θα φύγει με 100.000 ευρώ.

Survivor All Star: Οι πρώτες δηλώσεις του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη – «Ήταν ρίσκο για εμένα»

Η πρόβα για την κούπα

Μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις υποσχέθηκε ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης στους τηλεθεατές και την πρώτη τους την έκανε με το ξεκίνημα.

Όπως είπε ο Γιώργος Λιανός λόγω έλλειψης χρόνου δεν πρόλαβαν να κάνουν μια πρόβα που αφορούσε το… τρόπαιο.

«Δεν μπορούσαμε να κάνουμε μια πολύ σημαντική πρόβα λόγω έλλειψης χρόνου. Την πρόβα του τροπαίου» είπε ο Γιώργος Λιανός και στην συνέχεια κάλεσε τον Σάκη Κατσούλη και τον Νίκο Μπάρτζη και τους προέτρεψε να σηκώσουν το τρόπαιο κάνοντας μία ιδιαίτερη πρόβα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ