Survivor All Star: Οι πρώτες δηλώσεις του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη – «Ήταν ρίσκο για εμένα»

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης κατέκτησε την τέταρτη θέση στο Survivor All Star, αφού το κοινό επέλεξε να στείλει στον ημιτελικό τον Νίκο Μπάρτζη. Τελικά τον τίτλο του νικητή του Survivor All Star θα διεκδικήσουν στον μεγάλο αποψινό (11/7) τελικό του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ο Νίκος Μπάρτζης και ο Σάκης Κατσούλης. Μετά το τέλος του ημιτελικού ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρέθηκα στις τέσσερις καρέκλες του Survivor All Star. Το να επιστρέψω μετά από έξι χρόνια και να μπορώ να παλέψω με πολύ νεότερους και πολύ πιο αθλητικά παιδιά, ήταν ρίσκο για εμένα. Περάσαμε πολύ όμορφα, καλή επιτυχία στον Σάκη και στον Νίκο, οι οποίοι πέρασαν και στον αυριανό τελικό» είπε αρχικά ο φιναλίστ του Survivor 2017.

Συμπληρώνοντας ότι: «Σίγουρα με στενοχωρεί μιας και έχω έρθει, μετά από μία δεύτερη θέση το 2017 στο Survivor All Star για να σηκώσω την κούπα. Δεν τα κατάφερα, αλλά κρατάω όλα τα καλά και όλα όσα δεν ήταν καλά. Με τα καλά θα διηγούμαι τις ωραίες ιστορίες και με τα κακά θα γίνω ο καλύτερος Μάριος».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ