Σάκης Κατσούλης: Αποκάλυψε γιατί δεν τα βρήκε με την Ιωάννα Μαλέσκου

Ο Σάκης Κατσούλης, νικητής του Survivor, εξηγεί για ποιον λόγο δεν συνεργάστηκε με την Ιωάννα Μαλέσκου, ενώ μιλά για το έπαθλο αλλά και για τους πρώην συμπαίκτες του στο reality επιβίωσης.

«Δεν έχω πάρει ακόμη τα 100.000 ευρώ, το έπαθλο του Survivor, άλλωστε, το συμβόλαιο είναι μέσα στο εξάμηνο. Δεν νομίζω να έχουμε κάποιο θέμα» είπε ο Σάκης Κατσούλης.

Σάκης Κατσούλης - τελικός Survivor

Όσο για το τι θα κάνει με τα λεφτά του επάθλου είπε: «Από εκεί και πέρα έχω πει θα βοηθήσω και τη Μαριαλένα να κάνει έναν δικό της χώρο personal, που είναι και προσωπικό της όνειρο και φιλοδοξία της».

Σάκης Μαριαλένα

Σχετικά με το γεγονός ότι δεν είναι στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, είπε: «Η πρώτη μου επαφή με το θέμα ήταν από μέσα, μετά με κάλεσε και το κανάλι, μιλήσαμε, είδαμε ότι δεν έχουμε κοινή ροή και δεν τα βρίσκουμε οπότε πήραμε και την απόφαση από κοινού να μην είμαι στην  εκπομπή».

Μαλέσκου

Για τον «Bachelor» Αλέξη Παππά είπε: «Ο Αλέξης Παππάς είναι μια κατηγορία από μόνος του όπως και ο «Ντάφυ».

Είναι γεννημένος, νομίζω ότι το είπε και στο intro της εκπομπής, είναι σαν να παίζει τον ρόλο της ζωής του, στην ουσία αυτός είναι ο Αλέξης Παππάς και νομίζω θα δούμε κάτι πολύ δυνατό».

Στο ερώτημα με ποιους από τους παίκτες του Survivor έχει ακόμη επαφές, ο Σάκης Κατσούλης είπε «με Τριαντάφυλλο, Καλλίδη, Ελευθερίου, βασικά με τα παιδιά που ήμουν κοντά και μέσα στο παιχνίδι», ενώ με τη γνωστή τριάδα δεν έχει ανταλλάξει ούτε «γεια».

«Ούτε μέσα στο παιχνίδι δεν λέγαμε γεια, πόσο μάλλον εκτός. Είναι παιδιά που δεν θα ταίριαζα ποτέ, δεν θα τους είχα γνωρίσει ποτέ αν δεν ήταν το παιχνίδι. Και απ’ ό,τι φάνηκε δεν τους γνώρισα κιόλας και δεν πρόκειται να αλλάξουμε και κουβέντες κιόλας.

Στα γενέθλια της Μαριαλένας που τους έστειλε μήνυμα για να έρθουν δεν της απάντησαν ποτέ. Το λιγότερο που μπορείς να κάνεις είναι να πεις ένα «χρόνια πολλά» τόνισε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ