Αποκάλυψη-βόμβα για τον Αλέξη Παππά: Αγόρασε σπίτι με τα χρήματα του Bachelor

Ο πρώην παίκτης του Survivor, Κώστας Παπαδόπουλος, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή έκανε μία αποκάλυψη για τον Αλέξη Παππά και την αμοιβή του από τη συμμετοχή του στον “Bachelor“.

Ο γνωστός ζαχαροπλάστης και πρώην παίκτης του Survivor έκανε λόγο για έναν πολύ ακριβό ρόλο για τον Αλέξη Παππά, ενώ εξέφρασε την εικασία ότι ο ηθοποιός δεν μπήκε στο Bachelor για να γνωρίσει τη γυναίκα της ζωής του.

“Τι να πω για το Bachelor… Ο Αλέξης Παππάς είναι πρώτον ηθοποιός, δεύτερον είναι ρόλος. Ένας πολύ ακριβός ρόλος. Τα κορίτσια, τι να πω! Ελπίζω να το έχουν καταλάβει ότι είναι ένας ρόλος!”

Για τον χωρισμό του Αλέξη Παππά και για το γεγονός ότι μπήκε στο reality για να γνωρίσει -υποτίθεται- τη γυναίκα της ζωής του, ο Κώστας Παπαδόπουλος είπε: “Δεν νομίζω! Ο άνθρωπος είναι ηθοποιός, το έκανε για τα λεφτά καθαρά, πληρώνεται γι’ αυτό που κάνει και τελείωσε”

Στην ερώτηση αν εκείνος συμμετείχε στο Bachelor εφόσον δεν ήταν παντρεμένος, ο Κώστας Παπαδόπουλος απάντησε με ειλικρίνεια πως “σαν άνδρας που είμαι, δεν θα έβγαινα στο σφυρί! Για τα λεφτά που πήρε, όμως, θα πήγαινα! Πήρε ένα σπίτι ολόκληρο, μην το ξεχνάμε αυτό. Τριώροφο, ούτε καν διώροφο”.

Χώρισε ο Αλέξης Παππάς πριν μπει στο Bachelor

Λίγο πριν από τη συμμετοχή του στο reality του Alpha, ο Αλέξης Παππάς χώρισε από τη σύντροφό του Αλέσια Ντέμετζ. Αργότερα ανακοινώθηκε πως είναι ο νέος Bachelor και με αφορμή τη συμμετοχή του είχε μιλήσει στο περιοδικό ΟΚ! και για τον χωρισμό.

Θυμάμαι πάντως πως στις αρχές Μαΐου, όταν σε ρωτούσαν για το The Bachelor, έλεγες «μα πώς να πάω, αφού υπάρχει στη ζωή μου η Αλέσια;». Τι έγινε και άλλαξες γνώμη;

Η σχέση μου με την Αλέσια Ντέμετζ ήταν ένας κύκλος ο οποίος ολοκληρώθηκε. Έτυχε να ολοκληρωθεί λίγο πριν μου κάνουν την πρόταση για το The Βachelor. Εννοείται πως όταν είμαι σε σχέση με έναν άνθρωπο, δεν μπορώ να βάλω στην εξίσωση και άλλον έναν ή την επιλογή να μοιράζομαι τα συναισθήματά μου με άλλες κοπέλες. Δεν το έχω κάνει στο παρελθόν και δεν πρόκειται να το κάνω τώρα.

Αλέξης Παππάς - Bachelor

Γιατί χωρίσατε; Δημοσιεύτηκε ένα γράμμα σου στο οποίο μιλούσες για τρίτο πρόσωπο από τη δική της πλευρά. Η Αλέσια, ωστόσο, το αρνήθηκε δημοσίως.

Υπήρχαν σοβαροί, ουσιαστικοί λόγοι για τους οποίους ολοκληρώθηκε αυτή η σχέση, θα μου επιτρέψεις, όμως, να μην μπω τώρα σε αυτή τη συζήτηση. Άλλωστε, δεν έχει πια κανένα νόημα. Αυτή τη στιγμή είμαι στο The Bachelor, βρίσκομαι εδώ ψυχή τε και σώματι και έχω εστιάσει στο να βρω τη γυναίκα που θα μου κλέψει την καρδιά.

Ο λόγος που επιμένω είναι γιατί –παρότι γνωριζόσασταν πολύ λίγο– είχε ακουστεί πως συζητούσατε για γάμο.

Θεωρώ πως για να φτάσουν δυο άνθρωποι να μιλάνε για γάμο, θα πρέπει η σχέση τους να έχει περάσει από διάφορα κύματα. Να έχει δοκιμαστεί στις δυσκολίες αλλά και στις χαρές, στα πράγματα που κάνουν τον καθένα μας να χαμογελάει. Αν αυτό δεν επιτυγχάνεται, δεν μπορούμε βεβαίως να μιλάμε για γάμο.

Αλέξης Παππάς - Bachelor

Μα νομίζω πως είχατε δώσει ένα «ραντεβού» για να παντρευτείτε στις 25 Μαρτίου.

Η αλήθεια είναι ότι μπαίνοντας στο Survivor δεν πίστευα πως θα αντέξω πάνω από 1-2 μήνες, επειδή τα άλλα παιδιά ήταν πιο αθλητικά και σκληραγωγημένα. Είχαμε δώσει, λοιπόν, με την Αλέσια ένα άτυπο ραντεβού για να ξαναβρεθούμε γύρω στα μέσα Μαρτίου.

Άρα δεν είχε γίνει κουβέντα για γάμο.

Όχι! Είχαμε μιλήσει όμως για το πώς θα ήταν η ζωή μας αν ήμασταν για πάντα μαζί. Αυτό στο πλαίσιο της γενικής κουβέντας που κάνεις με έναν άνθρωπο με τον οποίο βλέπεις πως έχετε επικοινωνία. Και συζητάτε όχι μόνο το πού θα πάτε ή το τι θα φάτε ή το πού θα ταξιδέψετε αλλά και άλλα πράγματα, που είναι στα όρια της φαντασίας.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.