Ελευθερία Ελευθερίου: Τι είπε για τον Αλέξη Παππά, το Survivor και το Bachelor – BINTEO

Τη δική της απάντηση στις φήμες ότι διατηρούσε ερωτική σχέση με τον Αλέξη Παππά στο Survivor έδωσε η Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία το πρωί της Πέμπτης βρέθηκε καλεσμένη στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τριαντάφυλλος είχε πει ότι «η Ελευθερία και ο Αλέξης έκαναν πολύ καλή παρέα στο παιχνίδι» αφήνοντας υπονοούμενα.

«Δεν έγινε ποτέ τίποτα με τον Αλέξη. Ποτέ. Αντιθέτως αναπτύχθηκε μια καλή σχέση που πέρασε από σαράντα κύματα και πέρασε τις εντάσεις και τις παρεξηγήσεις. Δεν υπήρξε κάτι ερωτικό. Είναι πολύ ωραίος άντρας, αλλά δεν σημαίνει ότι όταν κάποιος είναι ωραίος συμβαίνει και κάτι ερωτικό» τόνισε η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Ελευθερία Ελευθερίου: Τι είπε για τον νέο ρόλο του Αλέξη Παππά ως «Bachelor»

«Το είδα λίγο. Γέλασα. Δεν έχω ξαναδεί έτσι τον Αλέξη. Μου φάνηκε πολύ περίεργο που τον είδα τον Αλέξη. Τον ξέρω πολύ καλά. Κάναμε παρέα και μετά το Survivor. Το είχαμε συζητήσει το θέμα της συμμετοχής του στο “The Bachelor”. Ήταν σε σκέψεις και προβληματισμούς. Είναι πολύ ρομαντικός. Του αρέσει να περιποιείται μια γυναίκα» ανέφερε η Ελευθερία Ελευθερίου για τον νέο ρόλο του Αλέξη Παππά ως «Bachelor».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ