Η απάντηση της Ελευθερίας Ελευθερίου στη “βόμβα” του Τριαντάφυλλου για την ερωτική συνεύρεση στο Survivor

Ο τελικός του Survivor καθήλωσε τους τηλεθεατές το βράδυ της Δευτέρας. Ανάμεσα στις όμορφες και συγκινητικές στιγμές υπήρξε ωστόσο και μία αμήχανη σκηνή η οποία σχολιάστηκε αρνητικά από τους χρήστες των social media.

Συγκεκριμένα, ο Τριαντάφυλλος πήρε την πρωτοβουλία να αποκαλύψει ποιοι παίκτες συνευρέθηκαν ερωτικά μέσα στο παιχνίδι.

«Να το πω ρε παιδιά ή όχι; Θέλετε να μάθετε ποιος έκανε τι με ποιον;» άρχισε να φωνάζει με τον Γιώργο Λιανό να προσπαθεί να σώσει την κατάσταση. Εν τέλει, ανέφερε τα ονόματα του Αλέξη Παππά με της Ελευθερίας Ελευθερίου με τον Πάνο Καλίδη να σχολιάζει “έδωσε ποιοι έκαναν σεξ”.

Η Ελευθερία Ελευθερίου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Στη φωλιά των ΚουΚου” του STAR και διέψευσε όσα είπε ο Τριαντάφυλλος για εκείνη και τον Αλέξη Παππά.

“Ο Τριαντάφυλλος είναι ο Τριαντάφυλλος που ξέρουμε, γενικά τρολάρει” ανέφερε η Ελευθερία Ελευθερίου, ενώ παραδέχτηκε πως εκείνη τη στιγμή ένιωσε άβολα. “Γενικά είμαι άνθρωπος που ό,τι γίνεται το αφήνω να περνάει” σχολίασε η τραγουδίστρια εξηγώντας ωστόσο πως δεν είναι ενοχλημένη με τον Τριαντάφυλλο. Έχουν άψογες σχέσεις και επιπλέον θα συνεργαστούν το φετινό καλοκαίρι.

“Εντάξει, όλα καλά” ανέφερε.

Δείτε όσα ανέφερε η Ελευθερία Ελευθερίου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ