Κώστας Παπαδόπουλος: Τι είπε για το κρούσμα μεταξύ των Survivors πριν βγουν στην εκπομπή του Μουτσινά

Χθες ήταν η τελευταία εκπομπή του Νίκου Μουτσινά. Το “Καλό Μεσημεράκι” έριξε αυλαία, αλλά ένα κρούσμα μεταξύ τωνSurvivors, οι οποίοι θα συμμετείχαν στην εκπομπή, ακύρωσε τη συμμετοχή όλων. Ένας εκ των πρώην παικτών βρέθηκε θετικός στο rapid test, το οποίο γίνεται σε όλους τους συμμετέχοντες. Ο Κώστας Παπαδόπουλος ήταν χθες εκεί και όπως δήλωσε στο Happy Day είναι καλά.

“Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι πάρτι είχαν κανονίσει για την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά. Θα γινόταν ο χαμός στον Μουτσινά, ήταν όλα υπέροχα. Ήταν το κλίμα καταπληκτικό, κρίμα που δεν ζήσαμε αυτή την εμπειρία. Εκεί που μας εξηγούσαν θα πάτε από εδώ και από εκεί, μας λένε ότι δεν θα πάτε καθόλου” περιέγραψε.

“Κάναμε δύο φορές το rapid test. Στην αρχή ήμασταν όλοι αρνητικοί. Τηρήθηκαν όλοι οι κανόνες. Φορούσαμε μάσκες όταν μπαίναμε, από τη στιγμή που έβγαινε αρνητικό το τεστ μας έβαζαν στο δωμάτιο. Μετά όταν συζητάς με τον φίλο που έχεις να τον δεις τόσο καιρό, σου φεύγει η μάσκα…” πρόσθεσε.

“Θα πρέπει να κάνουμε μοριακό, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε να βγει το μοριακό τεστ του ανθρώπου που βρέθηκε θετικός. Δεν είχε συμπτώματα, τίποτα. Μίλησα μαζί του και μου είπε ότι δεν νιώθει τίποτα. Επικράτησε ένας πανικός επειδή δεν βγήκαμε στον Μουτσινά. Αυτός ήταν ο μεγαλύτερος πανικός” ανέφερε.

“Είμαστε σε καραντίνα όλοι, να μην ερχόμαστε σε επαφή. Έχω τρία παιδιά στο σπίτι, τι να κάνω;” συμπλήρωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ