Σάκης Κατσούλης: Τι λέει για τη σχέση του με τη Μαριαλένα

Μπορεί να είναι παντού και συνέχεια μαζί ωστόσο ο Σάκης Κατσούλης ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι ζευγάρι με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

“Δεν είμαστε ζευγάρι απλά συνηθίσαμε μέσα στο παιχνίδι να είμαστε κάθε μέρα όλη μέρα μαζί” απαντά ο νικητής του Survivor μιλώντας στην εκπομπή “Happy Day” στον Alpha.

“Όπου πηγαίνω τη ζητάνε και όπου πηγαίνει με ζητάνε άρα καταλήγουμε να πηγαίνουμε μαζί και να είμαστε καλά” σημειώνει ο Σάκης Κατσούλης και ξεκαθαρίζει: “Περνάμε πολύ καλά είμαστε πολύ ευτυχισμένοι αλλά όχι σαν ζευγάρι. Δεν θέλουμε να βάλουμε καμία ταμπέλα”.

Ωστόσο όπως ξεκαθαρίζει, ισχύει η υπόσχεσή του ότι θα τη βοηθήσει να κάνει τη δική της επιχείρηση με τα χρήματα που θα λάβει ως έπαθλο από το Survivor.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Σάκη Κατσούλη

 

Τι δήλωσε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο Secret

Η Σάσα Σταμάτη και το Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά επικοινώνησε με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία μίλησε για τη σχέση που έχει με τον Σάκη. “Δεν συμβαίνει κάτι ερωτικό μεταξύ μας. Περνάμε τον χρόνο μας μαζί, κάναμε κοινές διακοπές και έχουμε κλείσει κάποιες κοινές επαγγελματικές εμφανίσεις” ξεκαθάρισε.

Πάντως, με την απάντησή της, όταν ρωτήθηκε εάν μελλοντικά θα τους δούμε ως ζευγάρι και στη ζωή, με δεδομένο ότι υπάρχει έντονη φημολογία, άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

“Κανείς δεν ξέρει το μέλλον, ούτε τι μπορεί να συμβεί σε μια σχέση. Ποτέ μη λες “ποτέ”. Ο Σάκης με βοηθάει στα καινούρια βήματα, τον συμβουλεύομαι, είναι ο φύλακας άγγελός μου και ξέρω πως ό,τι θα μου πει θα είναι για το καλό μου” ανέφερε.

Σάκης κατσούλης - Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Σχετικά με τα επαγγελματικά της σχέδια, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη διευκρίνισε πως θα είναι γύρω από τη γυμναστική μέσω διαδικτύου.

“Στήνω μια ιντερνετική πλατφόρμα με προγράμματα γυμναστικής, που θα περιλαμβάνει ασκήσεις με το βάρος του σώματος, stretching και pilates. Ενα ωραίο πρόγραμμα θα είναι αυτό όπου ο κόσμος θα μπορεί να χρησιμοποιήσει αντικείμενα που ήδη έχει στο σπίτι του ως όργανα γυμναστικής”, είπε η πρώην παίκτρια του Survivor.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ