Σάκης Κατσούλης: Έμαθε από δημοσιεύματα πως δεν θα είναι στη Μαλέσκου

Όλοι πίστευαν πως ο Σάκης Κατσούλης θα ήταν στο πλευρό της Ιωάννας Μαλέσκου την ερχόμενη σεζόν ωστόσο, κάτι τέτοιο τελικά δεν θα γίνει. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Καλοκαίρι #not”, ο νικητής του Survivor αποκάλυψε πως και ο ίδιος έμαθε από τα δημοσιεύματα πως δεν θα βρίσκεται τελικά στο “Love It”.

“Να σου πω την αλήθεια εσείς τα μαθαίνετε πιο γρήγορα από μένα κι εγώ διάβασα ότι δεν είμαι μέσα. Η αλήθεια είναι ότι είχαμε κάνει κάποιες συζητήσεις, προς το παρόν δεν τα έχουμε βρει, δεν έχουμε καταλήξει κάπου, από ό,τι φαίνεται δεν θα είμαι κιόλας, οπότε αναμένω κι εγώ τις ενημερώσεις” ανέφερε.

“Κάναμε κάποια ραντεβού, συζητήσεις, όχι δοκιμαστικό. Δεν τα βρήκαμε και λογικά δεν θα είμαι κιόλας. Ό,τι ξέρετε ξέρω. Από δημοσιεύματα μαθαίνω κι εγώ. Σήμερα έμαθα ότι κλείστηκε το πάνελ της εκπομπής, το διάβασα στο καράβι που ερχόμουν” πρόσθεσε ο Σάκης Κατσούλης.

“Δεν έχω πληγωθεί καθόλου, είμαι πάρα πολύ καλά», σημείωσε.

Το τρέιλερ της εκπομπής της Ιωάννας Μάλεσκου

«Ο τελευταίος χρόνος άλλαξε πολλά για μένα. Κάποιες στιγμές έπεσα, όμως σηκώθηκα γρήγορα. Έβαλα νέους στόχους, κέρδισα νέους φίλους, νέες συνήθειες» λέει στο τρέιλερ η Ιωάναν Μαλέσκου. «Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε πάλι μαζί! Τι άλλο; Όσα αγαπάμε…»

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ