Ηλίας Μπόγδανος: Η εξομολόγηση στη Μενεγάκη για τις κρίσεις που πάθαινε μετά το Survivor

Ο Ηλίας Μπόγδανος βρέθηκε καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη. Ο φιναλίστ του φετινού Survivor και τραγουδιστής, αφού ερμήνευσε με το συγκρότημά του, INCO, ελληνικές και ξένες επιτυχίες, στη συνέχεια απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις της Ελένης.

Ο Ηλίας Μπόγδανος μίλησε για την εμπειρία του στο reality επιβίωσης, την προσαρμογή του στην Ελλάδα αλλά και για τα επαγγελματικά του σχέδια.

“Νιώθω σαν να είμαι νικητής. Έχω πάρει τόση αγάπη από τον κόσμο, που δεν μπορούσε να τη χωρέσει ποτέ το κεφάλι μου. Και στο ερώτημα αν άξιζε όλο αυτό, εμένα τόση αγάπη μου δείχνει αυτό ακριβώς που ήθελα” είπε για το γεγονός ότι αν και δεν ήταν ο νικητής του Survivor, έλαβε τόση αγάπη από τον κόσμο.

Όσο για το αν κάποια στιγμή έφθασε στα όριά του μέσα στο παιχνίδι, ανέφερε: “Κάποια στιγμή ήμουν στο όριό μου, στο τέλος, ειδικά τις τελευταίες 2-3 εβδομάδες… Ήμουν πάντα πάρα πολύ αισιόδοξος και θετικός μέσα στο παιχνίδι.

Μου άρεσε, όταν μας είπαν ότι παίρνει παράταση, λίγο χάρηκα αν και είπα θα από μέσα μου ότι θα τραβήξει λίγο ακόμα και θα αργήσω να δω τους δικούς μου και την κοπέλα μου… Δεν είχα στόχο να πάρω το έπαθλο. Το ζούσα απλά αυθόρμητα και ωραία.

Ίσως αυτό πολλές φορές να μην έκανε καλό και να έμπαινα λιγότερο συγκεντρωμένος απ’ ό,τι έπρεπε. Πέρναγα πολύ όμορφα εκεί γιατί άνοιγα τα μάτια μου την αυγή κι έβλεπα την παραλία κι έλεγα “τι ζούμε;”… Έβλεπα μόνο τα θετικά.

Εν τέλει, όταν έφτασα στο τέλος και επειδή έφευγαν ένας ένας κι ένιωθα ότι τελειώνει, με έπιανε μια νοσταλγία, έσπαγε και η παρέα που ήμασταν εκεί. Άρχισαν μετά να μου λείπουν πάρα πολύ η οικογένειά μου και η κοπέλα μου”.

Για την προσαρμογή του στην Ελλάδα δήλωσε: “Σου παίρνει χρόνο να προσαρμοστείς. Περισσότερο ψυχολογικά. Σωματικά υπάρχουν κάποια πράγματα, κάποιοι τραυματισμοί, αυτά είναι τ ολιγότερο, Ψυχολογικά σου παίρνει ένα διάστημα να προσαρμοστείς, μου πήρε λιγότερο απ’ ό,τι περίμενα.
Είναι ότι πήγαμε κατευθείαν διακοπές κι εκεί το μυαλό έφυγε τελείως και πέρασα χρόνο με άτομα δικά μου και χαλάρωσα τελείως. Είναι λίγο δύσκολο στην αρχή…
Στην αρχή πάθαινα κάποιες μικρές κρίσεις. Χτυπούσε το τηλέφωνο και έλεγα “Ωχ, πρέπει να έχω πρόγραμμα, έχω έξι ώρα να πάω εκεί” αυτό δεν το είχα ποτέ. Ξαφνικά μπαίνει ο χρόνος και το πρόγραμμα…
Το ότι δεν είχαμε κινητό είναι φανταστικό. Θα μπορούσα να τα αφήσω όλα και να πάω σε ένα χωριό να ζήσω αν ήταν αλλιώς φτιαγμένη η ζωή μου και αν δεν είχα επιλέξει τον δρόμο του τραγουδιού”.

Μιλώντας για τα σχέδιά του είπε: “Θα μου άρεσε να παρουσιάσω μια εκπομπή. Προτεραιότητα μου όμως είναι η μουσική. Θέλω να δώσω τα πάντα εκεί πέρα. Ό,τι άλλο συμπληρωματικά εννοείται είμαι πολύ ανοιχτός”.

Η περιπέτεια που είχε ο Ηλίας Μπόγδανος με τον κορονοϊό

Τον Ιούλιο ο Ηλίας Μπόγδανος πέρασε μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του καθώς μολύνθηκε με κορονοϊό. Ενώ ήταν σε καραντίνα στο σπίτι του, η κατάστασή του επιδεινώθηκε και αναγκάστηκε να κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο και να νοσηλευτεί. Ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του Survivor είχε ενημερώσει του διαδικτυακούς του φίλους μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως βρισκόταν σε καραντίνα στο σπίτι του.

Τη νοσηλεία του έκανε γνωστή ο ίδιος με μια φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram.

“Ένα μικρό update για την υγεία μου: Από χθες νοσηλεύομαι στο νοσοκομείο, σίγουρα για καλύτερο. Όλα γίνεται για κάποιο λόγο. Ελπίζω σύντομα κοντά σας. Με αγάπη, Η”, είχε γράψει ο Ηλίας Μπόγδανος στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Ηλίας Μπόγδανος - νοσοκομείο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ